Volgens Guido den Aantrekker gelooft niet in Hazes-moeheid: 'Onzin!'

Entertainment
door Denise
maandag, 22 mei 2023 om 16:12
ontwerp zonder titel 2023 05 22t154600068 1
Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story wil niet geloven dat mensen Hazes-moe zijn. "Dat zit voornamelijk bij journalisten tussen de oren. André is zó populair."

Guido vindt Hazes-moeheid onzin

Met André Hazes gaat nu alles goed, maar op carrière gebied kan het beter. De concerten van hem lopen niet goed en zijn nieuwe single scoort niet, ook is er ook niet meer veel juice over hem. Het ziet er naar uit dat Nederland een beetje klaar met hem is, maar Guido vindt dat allemaal onzin.
Guido zegt dat André razend populair is. Maar dat zegt hij, omdat hij heel close is met Rachel Hazes. Ook is hij gevraagd door André om zijn stiefvader te worden én zijn biografie is geschreven door Guido. Er is helaas geen lanceringsfeest voor het boek. " Het geld dat we besparen met zo’n groot feest hebben we toch een beetje gestopt in het boek zelf. (…) Als je bijvoorbeeld naar deze cover kijkt, dan zit er een soort glansje over", zegt Guido.

'André Hazes is razend populair'

Guido vertelt in Shownieuws
dat het boek onder de 20 euro gaat kosten, zodat iedereen het verhaal kan lezen. Bart Ettekoven vraagt aan Guido: "Ben je niet bang dat… Want je hoort natuurlijk veel dat mensen zeggen: ‘O, ik ben zo Hazes-moe.’ En die concerten in Ahoy verkopen niet uit. Is het wel het goede moment om met zo’n boek te komen? "
Guido gelooft echt niet dat mensen Hazes-moe zijn. Hij antwoordt met: "Dat weet je nooit, Bart, maar wat jij nu schetst: ik moet wel even daarop zeggen dat dat voornamelijk tussen de oren van de journalisten en de media zit."
Guido denkt nog steeds dat André razend populair is . "Als je echt kijkt… En in België al helemaal, want dit boek wordt bij een Belgische uitgeverij uitgegeven in Nederland en in België… Dan is hij daar mateloos populair. Het is daar heel anders, maar in Nederland merk je dat het grote publiek – en zeker ook de Hazes-fans – het juist heel leuk vinden.”

POPULAIR NIEUWS