Gerard Joling over reünie met Gordon: 'Moet er niet aan denken'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 09 januari 2024 om 10:53
gerard joling over geer en goor
Slecht nieuws voor de fans van Geer en Goor. Even leek het erop dat Gerard Joling en Gordon in de toekomst weer samen op televisie zouden verschijnen, maar Gerard helpt de fans nu uit die droom. De zanger ziet een nieuw seizoen van het programma namelijk helemaal niet zitten.

Reünie

Vorige maand leek het er nog op dat Geer en Goor weer samen zouden terugkeren op televisie. Gerard Joling haalt namelijk al jaren uit naar Gordon, maar onlangs bood de zanger opeens zijn excuses aan voor zijn uitspraken. Zijn volgers vonden dit opvallend en al gauw gaan er geruchten rond dat de twee weer samen gaan werken.
Gerard heeft wel vaker uitgehaald naar Gordon, maar daar nog nooit eerder op deze manier zijn excuses voor aangeboden. Volgens Evert Santegoeds zegt dit genoeg. “Voor mij is één en één is drie in dit geval en wordt er natuurlijk achter de schermen gewerkt aan een terugkeer van die twee” , zegt hij in Shownieuws . “Als Gerard zo’n ding eruit gooit dan speelt er iets achter de schermen. Met de cheque die er aan de eindstreep ligt, is de beslissing gauw genomen.”
Ook Juicechannel liet op Instagram weten dat zij heeft vernomen dat RTL bezig is met een terugkeer van het programma. “Wij hebben vernomen dat er inderdaad gewerkt wordt aan een terugkeer van Geer en Goor voor Videoland. Het lijkt ons ook logisch dat Gerard dit statement heeft moeten posten” , meldde het kanaal.

Geen zin in

Gordon liet in een interview met Beau van Erven Dorens weten dat hij een reünie wel ziet zitten, maar Gerard krabbelt terug. Hij laat in de 538 Middagshow weten dat hij geen interesse heeft in een nieuw seizoen van Geer en Goor. " Ik zou niet weten hoe dat zou moeten ", vertelt hij aan presentator Frank Dane.
Gerard geeft aan helemaal geen tijd te hebben, omdat hij druk is met andere klussen. " Ik moet er niet aan denken en ik heb er ook helemaal geen zin in ", zegt de zanger stellig. Ook RTL en Talpa laten weten dat er voorlopig geen plannen zijn voor een terugkeer van het programma. " Er lopen geen gesprekken en er zijn geen plannen."