Ex-vriend Roy Donders reageert op biografie: 'Schrijft over zichzelf'

Entertainment
dinsdag, 09 januari 2024 om 11:09
ontwerp zonder titel 2024 01 09t104657827
Roy Donders staat op het punt om zijn biografie genaamd Gewoon Royke uit te brengen. In het boek geeft de stylist van het Zuiden een intiem inkijkje in zijn leven. staat binnenkort op het punt uit te komen. Marvin, de ex-vriend van Roy, laat zich tegen Shownieuws uit over de biografie van Roy.

Biografie

In het boek geeft de realityster "een intiem inkijkje in zijn leven". Roy Donders vertelt in deze openhartige biografie over zijn leven in en buiten de spotlights. Hij neemt ons mee langs zijn hoogte- en dieptepunten, waarbij hij eerlijk vertelt over de uitdagingen die hij heeft doorstaan.
Zo wordt in het boek stilgestaan bij zijn realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden , het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn werk als volkszanger en de schaduwkanten van roem.

Ex reageert

Shownieuws
heeft Marvin, de voormalige partner van Roy, benaderd voor een reactie. Hij maakt zich geen zorgen dat hij negatief wordt afgeschilderd in het boek, aangezien ze op goede voet uit elkaar zijn gegaan.
Hij deelt het volgende over zijn verwachtingen van het boek: " In onze relatie heb ik mij altijd geërgerd dat het bij Roy over 'ik' ging, dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven. Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten ."

Ophef over kliniek

Eind vorig jaar ontstond er veel ophef rondom de stylist van het Zuiden . Roy runde een cosmetische kliniek aan huis en Omroep Brabant ontdekte dat de realityster zelf fillers zet bij klanten. Hiervoor is Roy niet opgeleid en dit had dan ook niet mogen gebeuren.
Roy gaf pas later reactie op de ophef. Zijn verklaring hiervoor was dat hij moest wachten op antwoorden van diverse instanties om duidelijkheid te krijgen over de toestemming om fillers toe te dienen. Hij heeft inmiddels bevestigd dat dit niet was toegestaan. Naar eigen zeggen vanwege een " regel is veranderd waarvan hij niet op de hoogte was ".