Katja Schuurman reageert op geruchten: 'Ben in Amsterdam'

Entertainment
dinsdag, 09 januari 2024 om 13:23
ontwerp zonder titel 2024 01 09t114518054 1
Juicevlogger Yvonne Coldeweijer deelde maandag via Instagram het nieuws dat Katja Schuurman recentelijk in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zou hebben gezeten. De actrice en presentatrice gaf maandagavond in Shownieuws een reactie op deze ingrijpende geruchten.

Katja in rehab

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Katja Schuurman de afgelopen tijd in een afkickkliniek hebben gezeten. “ Wellicht is ze inmiddels terug", begint de juicekoningin haar verhaal op Instagram. "Heb van een spion gehoord dat ze daar twee weken geleden in ieder geval al een paar weken zat. Als dat klopt… dan is haar omgeving voor haar aan het posten om te voorkomen dat dit uitkomt. Terwijl het toch al wel heel wat jaren bekend is dat Kat en probleempje heeft, hoor.
Yvonne vindt dat Katja naïef gedrag vertoond. “ Beter eerlijk zijn. Dat soort geheimpjes zijn anno 2024 al lang niet meer veilig, zeker niet bij mij.

Geruchten ontkennen

Bart Ettekoven vertelde in een uitzending van Shownieuws
dat hij met Katja heeft gesproken en zij ontkent resoluut de hardnekkige geruchten van Yvonne. Ze is aan het videobellen met Bart en laat aan hem zien dat ze in Amsterdam is en niet in Zuid-Afrika. Ze geeft aan dat het complete onzin is, wat Yvonne verspreid.
Ook deelt ze dat niemand haar Instagram de afgelopen tijd heeft beheert. Ze wil ook nog even meegeven dat ze vindt dat Yvonne haar spionnen slecht op de hoogte zijn. Bart geeft ook aan dat hij vindt dat Katja juist altijd heel open is als het gaat om verslavingen.

Voorspellingen voor Katja

Medium Marion Berndsen vertelt exclusief aan Story hoe 2024 eruit zal komen te zien voor Katja. " Het komend jaar wordt heel druk voor Katja. Ik zie bij haar nieuw leven. Niet dat ze zwanger raakt, maar er komt iets nieuws in haar leven. Meer dat ze met een eigen bedrijf of een productenlijn begint. Het heeft in elk geval niets met televisie te maken. Wel zie ik op een ander vlak veel werk. Films, veel verschillende rollen. Er is heel veel beweging rondom haar. Ze wil zich ook weer laten zien. "
" Voor haar dochter wilde ze het afgelopen jaar rust. En nu de grootste storm is gaan liggen, wil ze niet meer teruggetrokken leven. De basis daarvoor is ook heel goed. Ze voelt zich zo stabiel dat ze ook een nieuwe man in haar leven toelaat. Wel kijkt ze eerst de kat uit de boom en zal ze niet zo snel met hem naar buiten treden. 2024 wordt voor haar een goed jaar. "