Benjamin uit Winter Vol Liefde neemt nieuwe coupe: 'Ziet er niet uit'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 09 januari 2024 om 14:00
benjamin wvl kapsel
De kapper van Benjamin uit Winter Vol Liefde heeft de term een frisse coupe iets te letterlijk genomen. Op Instagram laat Benjamin weten dat zijn knipbeurt niet helemaal in de smaak valt. "Ik zie er niet uit."

Frisse coupe

Op Instagram laat Benjamin zien dat het weer eens tijd is voor een knipbeurt. De Winter Vol Liefde -kandidaat heeft een aardige krullenbos die hij regelmatig laat knippen bij zijn eigen kapper. Hij besluit om een keer naar een nieuwe salon te gaan, maar daar heeft hij al gauw spijt van...
Benjamin deelt het resultaat van de knipbeurt met zijn volgers in een video. “ Ik lig helemaal dubbel. O, wat erg dit ”, horen we hem zeggen terwijl hij wanhopig over hoofd strijkt. Zijn krullenbos is veranderd in een kuif. “ Ik zie er niet uit. ” We snappen het dan ook volledig als Benjamin zegt dat hij baalt dat zijn vertrouwde kapster niet mee is gekomen naar Zwitserland.
Tekst gaat verder onder de foto's
[gallery size="medium" ids="13156,13157,13155"]

Oude bekende

Benjamin schrijft dat hij zijn kapsel de komende tijd gaat verhullen met een muts. “ Welcome to my new life de komende weken. Lijkt ook ineens een tientonner zonder mijn haar .”
Opeens beseft Benjamin dat hij wel erg veel lijkt op een oude bekende. "Misschien val ik nu wel bij Petri in de smaak" , schrijft hij bij een foto van zichzelf en Olaf, die eerder te zien was in B&B Vol Liefde . En zeg nou eerlijk: de twee lijken aardig op elkaar met dit kapsel.
benjamin wvl kapsel bb vol liefde

Kaakoperatie

En het is niet de eerste transformatie die Benjamin heeft ondergaan. In een aflevering van Winter Vol Liefde vertelt Benjamin dat hij vroeger een ‘centenbakkie’ had vanwege een afwijking in zijn kaakstand. Zijn onderkaak stond te ver naar voren en zijn bovenkaak te ver naar achteren, waardoor zijn tanden niet op elkaar stonden.
Ongeveer tweeënhalf jaar geleden heeft Benjamin een kaakoperatie ondergaan om het probleem aan te pakken. “ Dat is voor mij wel een heel belangrijk moment geweest in mijn leven. Dat je in de spiegel kijkt en denkt: Ik ben wel blij. Ik zie eruit zoals ik eruit wil zien ”, legt Benjamin uit.