Gordon doet een bijzondere ontdekking over zijn verleden: 'Ongelooflijk'

Entertainment
vrijdag, 19 januari 2024 om 13:32
gordon verborgen verleden
Gordon maakt zijn terugkeer op televisie. Na een optreden bij MAX en enkele dagen op pad te zijn geweest met Beau van Erven Dorens, verschijnt hij nu in het programma 'Verborgen Verleden'. Hierin verkent hij de opmerkelijke geschiedenis van zijn familie, wat Gordon zowel trots als emotioneel maakt.

Ontdekking

Gordon wil erachter proberen te komen, of er muzikaliteit bij hem in de familie voorkomt. In het programma Verborgen Verleden gaan experts onderzoek doen, naar Gordon zijn familie. De expert vind rond 1860, de man Martin Heuckeboth, hij heeft 8 zonen. Ze zaten ook allemaal in een muziekkoor.
Gordon wordt emotioneel van de ontdekking: " Het raakt mij vooral, omdat ik erachter kom dat ik supermuzikale voorouders heb en die ook gewoon heel bekend zijn geweest. "

Terugkeer

Afgelopen weekend maakte Gordon zijn comeback op televisie in Casa di Beau. Het interview met Beau van Erven Dorens kreeg echter veel kritiek. Volgens kijkers zou het interview kritiekloos zijn, en bovendien kon Gordon continu vertellen over hoe vreselijk zijn afgelopen jaar was.
De zanger is maandenlang uit de schijnwerpers gebleven, en het interview was zijn moment om weer op televisie te verschijnen. Tot nu toe lijkt het interview niet het gewenste effect te hebben. Volgens RTL Boulevard -presentator Rob Goossens kan Gordon zijn terugkeer
, inclusief een nieuw seizoen van Geer en Goor met Gerard Joling, wel vergeten. “Ik denk dat RTL én Gerard Joling allebei giga geschrokken zijn van de uitzending van gisterenavond en allebei zoiets hadden van; voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken” , zegt de presentator.

Geer en Goor

In het interview met Beau gaf Gordon aan dat hij een reünie met Gerard wel ziet zitten, maar het lijkt erop dat dit niet wederzijds is . Gerard laat in de 538 Middagshow weten dat hij geen interesse heeft in een nieuw seizoen van Geer en Goor . “ Ik zou niet weten hoe dat zou moeten “, vertelt hij aan presentator Frank Dane.
Gerard geeft aan helemaal geen tijd te hebben, omdat hij druk is met andere klussen. “ Ik moet er niet aan denken en ik heb er ook helemaal geen zin in “, zegt de zanger stellig. Ook RTL en Talpa laten weten dat er voorlopig geen plannen zijn voor een terugkeer van het programma. “ Er lopen geen gesprekken en er zijn geen plannen.”

POPULAIR NIEUWS