Gordon niet meer als trouwambtenaar na heftige relatiebreuk

Entertainment
door Tika
zaterdag, 20 mei 2023 om 11:00
gordon niet meer als trouwambtenaar na heftige relatiebreuk 1
Zijn eigen bruiloft gaat misschien niet meer door, maar Gordon zou wel nog als trouwambtenaar spelen voor een andere wedding. Maar dit feestje gaat ook niet meer door. Gordon heeft er geen zin meer in.

Bruiloft Marvin en Ferdi

Marvin en Ferdi, die we kennen uit het eerste seizoen van Prince Charming, stappen deze zomer in het huwelijksbootje. De persoon die het koppel zou trouwen, is niemand minder dan Gordon. Helaas voor de mannen, gaat dat feestje niet meer door. Nu zijn eigen relatie voor zoveel commotie zorgde, ziet de zanger er toch vanaf.

'Belangrijk dat iedereen zich prettig voelt'

"Er is het één ander gebeurt in Gordon zijn privéleven, dat best wel haaks staat op onze trouwplannen"
, vertelt Ferdi in een video op Instagram. Het koppel heeft besloten dat de zanger momenteel niet de beste persoon is die de twee kan trouwen. "Marvin en ik vinden het ook gewoon heel belangrijk dat iedereen zich honderd procent prettig voelt bij alle gebeurtenissen op onze bruiloft. En als dat ook maar niet zo is, dan moet je gewoon schakelen en dat hebben we gedaan."

Vervangster Gordon

Inmiddels hebben de mannen een nieuwe, bekende trouwambtenaar gevonden. "We hebben een hele leuke vervangster gevonden en dat is Mariëlle. De babs van Married at First Sight", vertelt Ferdi. "We zijn daar heel blij mee en daar hebben we volgende week zondag mee afgesproken om alles door te nemen. Dus het is allemaal weer goed gekomen en we kijken er ontzettend naar uit om met haar alles door te spreken."