Roos uit Oh Oh Cherso reageert op verklaring ex-man: 'Mond valt open'

Entertainment
door Tika
zaterdag, 20 mei 2023 om 11:33
roos uit oh oh cherso reageert op verklaring ex man mond valt open 1
Eerder plaatste haar ex-man al een verklaring op Instagram, maar die schoot bij Roos van Gelder het verkeerde keelgat in. Via Instagram Stories reageert ze.

Relatiebreuk Roos en Vincent

Afgelopen week lieten Roos en Vincent, die na hun deelname aan Oh Oh Cherso al dertien jaar samen waren, weten dat ze uit elkaar gaan. Vincent zou al enige tijd een affaire hebben met één van zijn klanten. Het is niet ongezien gebleven voor verschillende roddelkanalen, waardoor hij werd beladen met haatreacties. "Gun onze kinderen, Roos, Sabine en mij de rust om onze eigen weg te vinden!", schreef hij op zijn Instagram. For your information , Sabine is de 22-jarige vrouw met wie hij vreemdging... We begrijpen wel waarom dit het in verkeerde keelgat is geschoten.

Roos reageert

"Ik ben een vrouw van 34, moeder van 2 mooie kindjes en het voelt nu net alsof ik weer op de middelbare school zit", schreef ze in haar Instagram Stories. ''De afgelopen tijd was heftig. En nu, ook nog eens van alles online. Verhalen die half niet waar zijn, stories die opduiken en nu weer een post waar mijn mond van open valt. Het is heel onwerkelijk allemaal. Ik sta hierboven en zal niet met modder gaan gooien. Ik ga mij focussen op mijn lieve kids. Fijn weekend allemaal.''
Hiermee lijkt het erop dat ze dit hoofdstuk afsluit.