Grote irritatie rondom Bas Smit: 'Zelfingenomen kwast'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 28 april 2023 om 14:12
grote irritatie rondom bas smit zelfingenomen kwast 1
Samen met Nicolette van Dam en twee dochters, Lola en Kiki, is Bas Smit op vakantie in het mooie Thailand. Bij zo'n mooie vakantie horen natuurlijk ook wat kiekjes, maar daar zit niet iedereen op te wachten...

'Ze weten niet beter'

Bas is iemand graag de rest van het land op de hoogte houdt over zijn eigen leven. Nu is hij samen met zijn gezin drie dagen geleden aangekomen in Thailand en deelt dat maar al te graag met zijn volgers. Zo heeft hij al zo'n twintig foto's gedeeld. Mensen zijn er een beetje moe van. Iemand op Twitter schrijft: "Paspoorten afnemen." De tweet ging viraal en is al meer dan 60.000 keer bekeken. "Deze familie denkt dat ze in Disneyland zijn. Ze weten niet beter", zegt een ander. Veel mensen sluiten zich aan aan de reacties.

Bas Smit de zelfingenomen kwast

Wat mensen vooral stoort, is het feit dat Bas meer met zijn telefoon bezig is dan leven in het moment. "68 foto’s genomen met 20 filters voor dit Insta-plaatje”, zegt iemand. "Zelden een grotere zelfingenomen kwast gezien dan Zijne Koninklijke Hoogheid Bas Smit”, schrijft een ander.
Waarom de mensen zo boos worden door de manier hoe hij vakantie viert, begrijpen we niet. Waarschijnlijk zijn ze gewoon jaloers dat zij met mooi weer zitten en wij in ons koude kikkerlandje.