Zo gaat het nu tussen Bibi Breijman en Waylon

Entertainment
door Denise
vrijdag, 28 april 2023 om 13:47
ontwerp zonder titel 2023 04 28t144824430
De opnames van de romcom Verliefd op Bali starten bijna en Bibi Breijman mag de titelsong gaan zingen. In een interview met Shownieuws vertelt Bibi hoe het nu met haar gaat.

Zo gaat het tussen Bibi Breijman en Waylon

Tijdens het interview valt er van Bibi's gezicht te lezen dat zij straalt. En dit is niet alleen omdat zij voor de titelsong mag gaan zorgen, maar ook dat het eigenlijk heel goed gaat in haar privéleven op dit moment, geeft ze aan.
Voor Bibi is het natuurlijk niet makkelijk geweest. Zo kreeg ze te horen na de geboorte van haar zoontje Chester dat haar liefje Waylon vreemdging en deze nachtmerrie bleek uiteindelijk allemaal waarheid te zijn. Waylon voelde zich natuurlijk ontzettend schuldig en vond het nodig om zijn excuses publiekelijk op sociale media te bespreken.
Of het natuurlijk echt goed gaat in de relatie weten we natuurlijk niet. Zo waren ze opstap met het gezin en bleek het eigenlijk alles, behalve gezellig. Én bracht roddelkoningin Yvonne Coldeweijer naar buiten dat Waylon nog steeds vreemd zou gaan. We zijn benieuwd hoe het verder gaat met het koppel.