Guido den Aantrekker doet pikante onthulling in Hazes-biografie

Entertainment
door Tika
vrijdag, 19 mei 2023 om 13:33
guido den aantrekker doet pikante onthulling in hazes biografie 1
Onlangs bracht Guido den Aantrekker de Hazes biografie, waar iedereen met smart op wachtte, uit. Hierin deed hij een bizarre onthulling.

Hazes biografie van Guido den Aantrekker

Guido den Aantrekker, Shownieuws deskundige en hoofdredacteur van weekblad Story , bracht onlangs een ongeautoriseerde biografie van André Hazes uit. De zanger heeft hier zelf niet aan meegewerkt. Hierin deelde hij niet alleen zijn eigen verhalen, maar verrast hij de lezers met een spannend verhaal over de ex van André Hazes.

Relatie André en Monique

Momenteel is de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg dik aan. Zo waren ze onlangs samen met mini Dré op vakantie in Amerika en is de zanger ingetrokken bij Mo. Het koppel heeft het eerder ook al over trouwplannen gehad. Maar niet heel lang geleden was hij nog met zijn ex Sarah Salah en Guido heeft daar toch een juicy verhaal over.

Bizarre onthulling

Op een dag kwam Guido André tegen. De zanger was verzorgd tot in de nopjes en zijn parfum was op afstand te ruiken. Guido vroeg hem daarom ook wat hij van plan is. Blijkbaar was Dré onderweg naar het huis van de moeder van Sarah Salah. Hij wilde toestemming vragen om haar hand. Het was de bedoeling diezelfde avond nog een aanzoek doen. Later bleek dat hij het op een vrijdagavond zou doen. En dat wetende dat hij de ochtend erna samen met Mo en mini Dré naar Disneyland Parijs zou gaan. Mogelijk realiseerde hij zich dat dit er niet meer zal zijn als hij in het huwelijksbootje met Sarah zou stappen.