Sylvia Geersen laat weten hoe de relatie met Joris gaat

Entertainment
door Denise
vrijdag, 19 mei 2023 om 14:51
sylvia geersen joris
Het is alweer een tijdje geleden dat Sylvia koos voor Joris tijdens de Bachelorette. De twee zijn dan ook smoor op elkaar, maar hoe gaat het nu eigenlijk met hun relatie?

Sylvia Geersen en Joris smoorverliefd

Toen de Bachelorette was afgelopen, waren Sylvia en Joris heel blij om eindelijk te laten weten dat ze samen zijn na lang incognito te hebben geleefd. Deze week verschenen ze samen op de rode loper en Shownieuws wilde dolgraag weten hoe hun relatie nu is en vroegen van alles aan het koppel. De verliefdheid spat van het koppel af. Sylvia zegt tegen Shownieuws: "We zijn onafscheidelijk. Joris is de liefde van mijn leven." Joris geeft aan dat dit ook zeker wederzijds is. Sylvia en Joris vertellen ook meer over hun relatie in de toekomst.

Samenwonen

Joris geeft aan dat hij op dit moment degene is die telkens rijdt. "Ik heb geen rijbewijs" , zegt Sylvia. "Ik woon dicht bij de stad, dus ik heb nooit een rijbewijs nodig gehad. Ik doe alles op de fiets."
Joris heeft voor nu nog zijn eigen huisje in Breda en Syl in Rotterdam. Maar de afstand is zeker geen probleem voor hen, Joris is vaak bij Sylvia in Rotterdam. "Ik denk wel dat hij in Rotterdam komt wonen. Hij woont er al half", zegt Sylvia. "Dat klopt. Ik hoef alleen nog maar m’n spullen te verhuizen", zegt Joris met een glimlach .
Wat leuk! We denken dat het dan ook niet meer lang gaat duren voordat ze samen gaan wonen.