Vincent reageert op breuk met Roos: 'Gun Sabine en mij de rust'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 19 mei 2023 om 15:34
vincent reageert op breuk met roos gun sabine en mij de rust 1
De laatste tijd sneuvelen er steeds meer koppels. Roos Gelder en Vincent van der Lans aka Little Princess en Snipertje, moeten er helaas ook aan geloven. Na dertien jaar samen, is Vincent een grote fout begaan.

Little Princess en Snipertje

Toen Roos en Vincent elkaar zagen in Chersonissos voor het welbekende, tikkeltje ordinaire tv-programma Oh, oh, Cherso , pakte ze vrij snel de draad weer op. De twee hadden op dat moment al een verleden met elkaar. Nu, dertien jaar later, zijn ze getrouwd en hebben ze samen twee jongens. De relatie leek goed te gaan, maar blijkbaar was Roos niet de enige vrouw in het leven van Vincent.

Affaire

Van beroep is Vincent personal trainer, hierdoor is hij veel in contact met mensen, dus ook vrouwen. Eén vrouw in het speciaal, ene Sabine van 22 jaar. Wat in eerste instantie alleen op professioneel vlak had moeten zijn, liep he-le-maal uit de hand. Vincent begon haar steeds vaker te zien en dat was niet om samen te sporten... Hij kreeg een affaire met haar en liet Roos en hun zoontjes achter.

Vincent reageert

Dit gebeurde zo'n vier maanden geleden al. Het was bij Roos bekend dat vreemdging, maar ze deed er alles aan om het gezin bij elkaar te houden. Ze nam hem onder andere mee naar Barcelona, maar het mocht niet baten. Gisteren maakte ze bekend dat de twee definitief hun eigen weg gaan. Op Instagram reageert Vincent nu ook. "Lieve mensen, zoals ieder mens heb ik goede slechte dingen gedaan. De keuze om een einde te maken aan de relatie met Roos is iets waar een lange tijd over heen is gegaan en iets wat we graag privé hadden gehouden. Als vader van twee prachtige jongens doet het mij pijn om deze beslissing te nemen, maar ook om alle haat te lezen. Deze situatie is iets tussen ons en niemand anders. Ik had mij voorgenomen niets te delen, maar dit moet stoppen!", schrijft hij. En dat is nog niet alles... "Gun onze kinderen, Roos, Sabine en mij de rust om onze eigen weg te vinden!" Je leest het goed, Sabine...
We wensen Roos veel sterkte met het verwerken van alles.