Miriam Swinkels (ex Rob Kemps) zoekt vreemdgaan tot de bodem uit

Entertainment
door Denise
vrijdag, 19 mei 2023 om 15:57
miriam swinkels is de vriendin van rob kemps
Miriam Swinkels, de ex van Rob Kemps, is het vreemdgaan van de zanger tot op de bodem aan het uitzoeken. Ze wil weten wat Rob in het verleden allemaal gedaan heeft sinds er bekend is dat hij is vreemdgegaan.

Miriam Swinkels wil verhaal rondom vreemdgaan Rob Kemps weten

Miriam is van plan alles te weten te komen over het vreemdgaan van haar ex en is bereid daar veel te doen. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kwam een tijdje geleden met het bericht dat Rob is vreemd gegaan met zijn achtergrondzangeres. Miriam volgt nu de ex van de achtergrondzangeres waar Rob mee is vreemdgegaan, hij heet Martin en de twee volgen elkaar op Instagram. Waarschijnlijk hebben zij hier van alles te bespreken op dit platform.

Volgers kotsen Rob Kemps uit

Het zou zomaar kunnen dat ze aan het uitvogelen zijn wanneer Rob en zijn achtergrondzangeres vreemd gingen. Miriam weet natuurlijk niet of Rob de waarheid heeft gesproken, dus het is dan goed om een betrouwbare bron in te schakelen. Veel mensen kotsen Rob uit en staan totaal niet achter het gedrag van hem. De reacties waren dan ook niet mals, zo reageerde iemand: "Je naait je achtergrond zangeres viezerik." Zo waren er ook reacties over zijn kinderen." Je bent gewoon een grote eikel net twee kleine kinderen en dan maar weer lekker vreemd gaan."