Guido Spek neemt afscheid van zijn lange lokken: 'Oude kapsel was mooier'

Entertainment
door Indy
maandag, 30 oktober 2023 om 16:03
guido spek haar
Guido Spek staat niet alleen bekend om zijn tijd uit Goede tijden, slechte tijden, maar hij staat met name bekend om zijn lange lokken. Tot nu, de acteur heeft namelijk afscheid genomen van zijn weelderige kapsel.

Wie is Guido Spek?

Guido Spek maakte zijn tv-debuut in de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden met zijn rol als Sjoerd Bouwhuis. In 2019 was hij voor het laatst te zien in de serie, maar dat betekende niet het einde van zijn tv-carrière. Door de jaren heen hebben wij zijn stem kunnen horen in verschillende films en series. Daarnaast is Guido ook nog erg muzikaal. Hij studeerde af in Muziek en Theater aan het Conservatorium van Rotterdam en speelde in verschillende toneelstukken. Voor zijn muziekproject The AbroadCaster heeft zijn zelfs ieder een half jaar lang elke week een nieuwe 'jngl' (liedje) uitgebracht.
De zanger heeft het tv-leven nog niet volledig opgegeven. Hij is nog regelmatig te zien in verschillende televisieprogramma's. Zo was hij te zien, maar met name te horen, in The Masked Singer , waarin hij een finaleplek bemachtigde. Ook zat hij in de stoel bij De Slimste Mens . Tegenwoordig gooit de acteur het over een hele andere boeg: hij doet namelijk mee aan Expeditie Robinson 2023 .

Nieuwe look

En bij een nieuw avontuur hoort ook een nieuw kapsel. In de afleveringen van Expeditie Robinson
is Guido nog te zien met zijn lange lokken. Hij draagt zijn haar daar nog in zijn kenmerkende knotje, maar na het Expeditie-
avontuur besloot de zanger dat het tijd is voor verandering. Guido heeft namelijk een stuk van zijn haar afgeknipt.
Het eindresultaat toont Guido op Instagram. "Tadaaa!" , schrijft hij erbij. Zijn volgers zijn lovend over zijn nieuwe coupe. "Wauw, staat je goed hoor" , schrijft iemand. "Staat je waanzinnig" , zegt een ander. Toch zijn er ook kritische fans: "Je oude kapsel vond ik mooier."
Bekijk het nieuwe kapsel van Guido hier: