Wim Beelen is een wolf in schaapskleren: 'Scheldt de boel verrot'

Entertainment
door Sophie
maandag, 30 oktober 2023 om 16:51
template roddel 25
Wim Beelen, de vriend van onze eigen Sylvie Meis, blijkt een wolf in schaapskleren te zijn. Waar hij werd bestempeld als een 'sulletje', blijkt hij toch een hele korte lont te hebben.

De nieuwe liefde van Sylvie

Sylvie Meis heeft een nieuwe liefde in haar leven: ondernemer Wim Beelen. De twee hebben al enkele weken een relatie hebben. Geld lijkt geen punt van zorg te zijn in deze nieuwe relatie. Wim is goed voor een aanzienlijke 200 miljoen euro.
Wim heeft een lange weg afgelegd om zijn fortuin te vergaren. In de jaren negentig richtte hij een uitzendbureau op dat zich specialiseerde in havenpersoneel, vuilnismannen en sloopmedewerkers. In 1999 begon hij zelf met sloopwerkzaamheden en met succes. In de jaren die volgden, groeide de Beelen Groep uit tot het grootste sloopbedrijf van Nederland. Na de verkoop van dit bedrijf heeft Wim zich gericht op vastgoedontwikkeling. Naast zijn zakelijke successen is hij ook eigenaar van een luxe jacht met een waarde van 9,5 miljoen euro.
De twee kruisten hun paden in september, toen Sylvies zoon Damián zijn voetbalcontract tekende bij Ajax. Wim is woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de Sylvie en Wim regelmatig heen en weer moeten reizen tussen de Nederlandse hoofdstad en Hamburg, waar Sylvie woont.

Kort lontje

Waar Wim eerst een sulletje bleek te zijn, blijkt de vork nu heel anders in de steel te steken. Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram dat haar dm's afgelopen weekend ontplofte. Het schijnt dat Wim nogal agressief kan zijn. "Om het minste of geringste kan hij finaal uit zijn plaat gaan" , schrijft de roddelkoningin op Instagram.
Wim was vroeger eigenaar van zijn eigen sloopbedrijf. Toen de BAM, een van Nederlands grootste bouwbedrijven, een keer voor een andere sloper koos dan Van Beelen, was hij woest. "Zo woest dat hij met een shovel van 3o ton door de pui van het hoofdkantoor in Bunnik wilde rijden" , schrijft Yvonne op Instagram. "Eenmaal aangekomen in Bunnik is hij toch maar uitgestapt en heeft hij daar de glazen draaideur ingetrapt om zichzelf toegang te verschaffen tot het kantoor."

Schijn bedriegt

Na zijn dramatische entree in het gebouw is Wim niet ver gekomen. Hij is om zich heen slaand door de politie en beveiliging het pand uitgezet. Hij moest de schade betalen en kreeg tien jaar lang geen opdrachten van BAM.
Yvonne neemt haar woorden dat Wim een 'sullige vent' is dan ook terug. "Sullige vent... mwah. Schijn bedriegt!"