Zo zag Haico uit Boer Zoekt Vrouw er vroeger uit

Entertainment
zondag, 24 september 2023 om 9:26
ontwerp zonder titel 17
Haico is altijd super druk met zijn melkveebedrijf. In Denemarken. Daardoor heeft boer Haico nooit veel tijd gehad voor de liefde. Maar met de hulp van Boer Zoekt Vrouw heeft Haico een kans om de liefde te vinden.

Meer dan genoeg plek voor potentiële partner

Boer Haico vertelt aan KRO-NCRV dat hij op zoek is naar ‘een lieve en eerlijke vrouw’ en die hem accepteert met al zijn voor- en nadelen. Er is meer dan genoeg plek op de boerderij in Denemarken, die hij samen met zijn ouders runt. Het familiebedrijf telt namelijk al meer dan 220 melkkoeien en heeft 150 hectare aan grond, dus dat is geen probleem. De onzekerheid van Haico heeft hem ervan weerhouden om de liefde te vinden. " Ik dacht altijd dat het wel eens kwam, maar dan word je wakker op je veertigste en is het nog steeds niet gebeurd... Maar het verlangen wordt nu steeds sterker." Haico lijkt het fantastisch om ook kinderen te krijgen, met zijn toekomstige partner. Hij is al helemaal dol op de kinderen van zijn zus en ziet daarom zichzelf ook graag vader worden. Boer Haico heeft ondertussen al achttien brieven ontvangen, dus daar zou wel een potentiële partner tussen moeten zitten voor Haico.

Haico een boer met lef

Het blijkt ook dat Haico veel lef heeft, zo wil hij nog een keer parachutespringen en bungeejumpen. Daarnaast weet hij ook al precies waar hij zijn dates mee naartoe zou nemen in Denemarken. " Er zijn zoveel plekken in Denemarken, die ik nog niet gezien heb. Bijvoorbeeld Stevns Klint. Een rij kalkrotsen, net zoals je in Engeland ziet. Daar zou ik graag een keer met een date naar toe gaan. "

Boer Haico in zijn vroegere jaren

De Boer Zoekt Vrouw fan wordt ook getrakteerd op zijn jeugd foto's. Als we kijken naar zijn jeugd, foto's is hij geen haar veranderd. Het zijn net twee druppels water. We kunnen op de foto's genieten van een kleine toekomstige boer. Haico is geboren in een boerengezin en is, dus daar altijd in opgegroeid. Zijn moeder was altijd thuis en zijn vader werkte altijd naast de boerderij in de melkfabriek. Het gezin is uiteindelijk vertrokken uit Gelderland, naar Denemarken, hier was Haico dertien en zat net op de middelbare school. Haico heeft ook nog een jongere broertje en zusje.
750
Bron: © KRO-NCRV