Boer Haico deelt toekomstplannen met Ellen: 'Kijken per dag'

Entertainment
dinsdag, 05 december 2023 om 10:43
ontwerp zonder titel 2023 12 05t102851642
Met een verrassende wending wist melkveehouder Haico de Boer zoekt Vrouw-kijkers toch enigszins te verbazen. Het enthousiasme was dan ook groot toen Ellen halverwege de reünie-aflevering binnen kwam wandelen. In een interview op de website van KRO-NCRV deelt Haico zijn toekomstplannen met Ellen.

Eerste serieuze relatie

Ondanks dat Haico aanvankelijk Ellen naar huis stuurde en met Jasmijn op stedentrip ging, bleek de romantische klik met Jasmijn niet aanwezig. Na de opnames besloot Haico contact op te nemen met Ellen , wat resulteerde in een vonk tussen hen beiden. Haico, die voor het programma nog geen romantische ervaring met een vrouw had gehad, beschrijft zichzelf als een 'verliefde puber'. Gelukkig is de liefde wederzijds, en daarmee heeft Haico zijn eerste serieuze relatie te pakken. " Laatst gingen we uit eten en toen heb ik haar verkering gevraagd. En gelukkig zei ze ‘ja!’. "
Nu is natuurlijk de vraag: hoe gaan Haico en Ellen invulling geven aan hun relatie? Ellen is momenteel werkzaam in Duitsland, terwijl Haico zijn koeien in Denemarken heeft. " Ze is nu nog gezellig bij mij, maar binnenkort gaat ze weer terug naar haar werk in Duitsland ", vertelt de boer. " We gaan gewoon per dag kijken. We zouden ook heel graag de feestdagen samen vieren, maar we weten nog niet of dat gaat lukken. "

Campertrip

Zoals bij Joy en Dani van B&B Vol Liefde, staat ook bij Haico en Ellen een campertrip hoog op het verlanglijstje. "Er zijn nog zoveel mooie plekken hier in de omgeving die ik aan Ellen zou willen laten zien en zij aan mij. Dus we gaan zeker een keer samen op reis ", vertelt Haico.
Of we daadwerkelijk beelden van hun campertrip te zien krijgen, blijft nog even een verrassing. " We willen nu eerst even genieten van elkaar en van de rust. Maar jullie gaan ons vast nog wel eens terugzien. "

Een boer met lef

Ook blijkt Haico avontuurlijk te zijn, met plannen om nogmaals parachutespringen en bungeejumpen. Daarnaast heeft hij al ideeën over leuke plekken om samen met zijn grote liefde naartoe te gaan in Denemarken. " Er zijn zoveel plekken in Denemarken, die ik nog niet gezien heb. Bijvoorbeeld Stevns Klint. Een rij kalkrotsen, net zoals je in Engeland ziet. Daar zou ik graag een keer met een date naar toe gaan. "