Heeft André Hazes Monique Westenberg opnieuw ten huwelijk gevraagd?

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 december 2022 om 11:28
andre en monique trouwen 1
Monique Westenberg vierde gisteren haar verjaardag met haar vriendinnen. Bij een feestelijke gelegenheid hoort een feestelijke outfit. Ze laat op Instagram zien welke outfit ze draagt via een video, maar er was één ding dat voornamelijk opviel: de ring om haar vinger! Zou André Hazes dan toch wéér op één knie zijn gegaan?
Samen met de feestdagen
Zoals we al hadden voorspeld hebben André en Monique samen de kerst gespendeerd. Monique plaatste een foto op Instagram met André en hun zoontje Dré met de woorden: "Fijne dagen allemaal. Veel gezelligheid en liefde voor jullie. Geniet met elkaar."
Er verschenen op Instagram verschillende foto's en video's van een hele gezellige kerst met het gezin.
Opnieuw verloofd?
Monique plaatste op Instagram een video waarin haar outfit te zien is die ze droeg voor haar 'birthday brunch with the girly's'. Ondanks de prachtige outfit, was er één ding dat voornamelijk opviel: de ring om haar vinger.
Wij waren niet de enige die de ring heeft opgemerkt, ook haar volgers zagen hem gelijk. "Maar het gaat uiteraard om de ring mensen", "Owjee een ring???", "Weer een aanzoek André??????", zijn een aantal reacties van haar volgers.
Zie hieronder de desbetreffende video van Monique:
De datum 12-12 is natuurlijk net geweest, een datum die ontzettend belangrijk is voor André en Monique. Op 12-12-2020 vroeg André Monique namelijk voor het eerst ten huwelijk. Misschien heeft hij dat precies twee jaar later weer gedaan?