Maris over deelname Temptation Island: 'Alleen maar onrust gecreëerd'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 december 2022 om 10:01
temptation island maris en ivo
Maris en haar vriend Ivo deden afgelopen seizoen mee aan Temptation Island : Love or Leave. Hun deelname ging zeker niet zonder slag of stoot, beiden hadden ze het gezellig met een single op het eiland. Ze wilden beide verschillende dingen, maar hoe zit het nu? In een gesprek met Vrouw kijkt Maris terug op haar deelname aan Temptation Island.
Driehoeksverhouding of open relatie
Ivo had het gezellig met single Esmé en Maris had het gezellig met Jari. Maar Ivo zat constant aan te sturen op een open relatie of een driehoeksverhouding met Esmé, iets waar Maris in eerste instantie niet zo comfortabel mee leek.
Uiteindelijk is het toch met zowel Esmé als Jari niks meer geworden.
'Onze relatie kreeg een klap'
Maris vertelt aan het blad Vrouw dat de relatie met Ivo echt een klap heeft gekregen. "Vlak voor Temptation Island hadden we besloten om iets vrijer in ons liefdesleven te staan. Ik wilde daar niet over praten op televisie, maar kreeg steeds beelden van Ivo en verleidster Esmé die het over open relaties hadden", vertelt Maris. "Ik was boos en het heeft wel een paar maanden geduurd voordat ik het vertrouwen in Ivo terugkreeg. Van onze relatie openzetten, was toen echt geen sprake meer, we moesten eerste elkaar zien terug te vinden." Het gaat inmiddels ontzettend goed tussen Ivo en Maris en ze vierden zelf kerstavond met z'n tweetjes.
'Alleen maar onrust gecreëerd'
Maris laat weten dat het programma goed zou kunnen werken, als je daadwerkelijk tegen dingen blijft aanlopen of écht iets moet uitzoeken. "Maar Ivo en ik hadden geen grote problemen, dus bij ons heeft het alleen maar onrust gecreëerd", zegt Maris. Ook heeft het koppel nooit naar de Nederlandse versie van het programma gekeken, alleen maar de Amerikaanse. Ook Maris vindt dat achteraf gezien niet zo slim, want anders waren ze er misschien wel wat minder naïef ingestapt.
Plannen voor de toekomst
Uiteindelijk heeft het hele avontuur op Temptation Island wel veel gebracht voor het koppel. Ze zijn er sterk uitgekomen en zijn ondertussen weer ontzettend gelukkig samen.
Ivo leefde voorheen heel erg in het moment, maar nu zijn ze toch aan het kijken naar de toekomst. "Over de verre toekomst hebben we het nog niet heel veel gehad. Wel lijkt het ons enorm leuk om in het buitenland te wonen", vertelde Maris onlangs aan Grazia. "We gaan eind van het jaar twee maanden naar Zuidoost-Azië om te testen of we het leuk zouden vinden om daar voor langere tijd te wonen."
Trouw- en babyplannen zijn er nog niet, ze willen eerst kijken hoe het in die twee maanden in Zuidoost-Azië gaat.