Estavana Polman hint op huwelijk: 'De tijd gaat snel'

Entertainment
woensdag, 08 november 2023 om 11:39
ontwerp zonder titel 93
Direct na de onthulling van haar relatie met Rafael van der Vaart werd Estavana Polman door de pers geconfronteerd met de vraag wanneer het stel van plan is om te trouwen. "Ik dacht echt: doe effe normaal!" Estavana deelt haar gedachten hierover in een interview met 100%NL Magazine. Hoe kijkt zij nu tegen deze vraag aan?

Huwelijksplannen Estavana en Rafael?

"Toen Rafael en ik net een relatie kregen, dook de nationale en internationale pers er bovenop" , verklaart Estavana Polman. Rafael van der Vaart heeft door zijn eerdere showbizzhuwelijk met Sylvie Meis al ervaring met dit soort zaken, maar voor Estavana is het nog nieuw en onwennig. " Dat je naar Rafael gaat en er ineens allemaal paparazzi achter je aanrijden, je overal gefotografeerd kan worden. Dat alles in een keer op straat ligt. Iedereen een mening heeft. Daar moet je mee leren omgaan. "
Na wat jaren verder komt Estavana terug op de vraag of ze met Rafael wil trouwen. " We hebben nog steeds geen haast ", geeft ze te kennen. " We hebben de kinderen en dat is veel belangrijker. Maar misschien ooit. We zijn al 7,5 jaar samen, de tijd gaat snel. "
Rafael en Estavana hebben samen een dochtertje genaamd Jesslyn. Daarnaast heeft Rafael nog een zoon genaamd Damián uit zijn vorige huwelijk met Sylvie.

Moeilijke periode

In het programma Beter Laat Dan Nooit
is Estavana openhartig over een moeilijke periode uit haar leven. Estavan denkt terug aan een gesprek die ze met reisgenoot Edwin Rutten heeft gehad tijdens een luchtballonvaart. " We zaten net in die luchtballon en daar kwam je wel even op jouw dochters ", begint Estavana. "Lief dat je dat zegt ", reageert Edwin daarop. " Want dat is het mooie van het cliché ", gaat hij verder. " De eerste dochter denk je van 'zo die emotie hebben we dan gehad', en dan komt de tweede... roef!
", terwijl hij met zijn handen tranen aan het nabootsen is.
" Mooi hè? En jij? ", vraagt hij. " Ja ik weet het. Als je een dochter krijgt, is het het mooiste maar tegelijkertijd het moeilijkste. Die zorg die je krijgt. Dat gevoel. Daar kon ik zo slecht mee omgaan ", antwoordt Estavana.

Sylvies nieuwe vlam

Rafael en Estavana hebben zich ook uitgelaten over de nieuwe liefde van Sylvie. “Estavana en ik zijn heel erg blij voor ze” , zegt Rafael in een interview met RTL Boulevard . Rafael heeft de nieuwe vriend van Sylvie zelfs al ontmoet. “En het is echt een topvent.”