Is dít het bewijs dat Marco Borsato en Leontine weer samen zijn?

Entertainment
vrijdag, 22 december 2023 om 12:46
marco en leontine breakup
Marco Borsato heeft zijn verjaardag uitgebreid gevierd in het gezelschap van zijn kinderen én Leontine. Het samenzijn tijdens het diner roept tal van vragen op en wekt natuurlijk de nieuwsgierigheid van veel mensen. Zijn Marco en Leontine weer terug bij elkaar?

Weer samen?

Gisteren vierde Marco Borsato zijn 57e verjaardag. Ondanks dat hij een solitaire video deelde met zijn volgers op Instagram, werd de dag een succes. Hij ging samen met zijn complete gezin uit eten om de gelegenheid te vieren.
Jada, de dochter van Marco, plaatst een video op haar Instagram Stories waarin het gezin te zien is, terwijl ze genieten van een diner bij Mr Porter in Amsterdam. De video van Jada roept dan ook diverse vragen op.
" De manier waarop Leontine naar Marco kijkt … Zouden ze weer bij elkaar zijn? ", schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. Eerder die dag deelde Jada ook een gezinsfoto op Instagram. " Just the five of us ", schreef ze daarbij. Het bewijs van een mogelijke hereniging stapelt zich op.

Niet erg gesteld

Eerder deze maand vierde Leontine Borsato haar 56e verjaardag. Om de feestelijke sfeer te benadrukken, deelde haar ex-man Marco Borsato klokslag twaalf uur een foto op Instagram. " Happy birthday
", schrijft hij bij een foto van Leontine en de rest van het gezin, om Leontine te feliciteren .
Ondanks dat Marco ongetwijfeld goede bedoelingen had, lijkt het erop dat Leontine niet erg gesteld is op zijn felicitaties. " Oplettende volgers zagen dat dit stipt om 00:00 uur was. De felicitatie heeft er de hele dag opgestaan" , schrijft Juicechannel op Instagram. " Alleen heeft Leontine het bericht van Marco niet gedeeld, terwijl ze dat wel van anderen heeft gedaan."

Volledig steunen

Recentelijk heeft Leontine aangegeven dat zij en de kinderen Marco volledig steunen . " Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet ", zei Leontine in gesprek met Nouveau . " Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen, en dan is het aan hem om daarover te vertellen. Ik hoop vooral dat de rust terugkeert in ons gezin. Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt. "