Sylvie Meis deelt nieuwe informatie over relatiestatus met Wim Beelen

Entertainment
door Indy
vrijdag, 22 december 2023 om 11:12
ontwerp zonder titel 2023 12 21t153538471
Sylvie Meis laat op Instagram weten dat ze in een 'committed relationship' bevindt met Wim Beelen. Ook laat Wim beelden zien dat beide families samenkomen voor een 'early family Christmas dinner'.

Relatie met Wim Beelen

In september begon het hele mediacircus: Sylvie Meis werd gespot met een man. Alles wees erop dat zij en Wim Beelen, de man in kwestie, een relatie hebben, maar de twee ontkenden noch bevestigden dit. De Duitse krant Bild spotte Sylvie en Wim samen op Mallorca op de luxe jacht van de steenrijke Wim .
Shownieuws -presentator Evert Santegoeds had zijn twijfels bij de beelden. “Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen.” Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. “Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee.”
Na twee weken speculeren gaf Sylvie dan tóch bevestiging rondom de situatie. Op Instagram plaatste ze een foto van zichzelf en Wim. “Mijn liefde” , schrijft ze bij de foto.

Commited relationship

Op Instagram doet Sylvie mee aan een nieuwe trend. Via een filter vult bekend en onbekend Nederland massaal een vragenlijst in.
De presentatrice deelt onder andere dat ze geen tatoeages heeft en dat ze een fobie heeft voor hoogtes en toxic mensen. Verder is haar favoriete kleur zwart en heeft ze twee katten genaamd Floki en Freya.
Bij relatiestatus schrijft Sylvie dat ze in een committed relationship zit. Dit is een relatietype die is gebaseerd op een toewijdin
Recente speculaties wijzen erop dat Sylvie overweegt naar Amsterdam te verhuizen om bij Wim in te trekken .
sylvie meis instagram story
Volgens Sylvie zit ze in een ' committed relationship ', wat volgens Google een 'interpersoonlijke relatie die gebaseerd is op overeengekomen toewijding aan elkaar met betrekking tot liefde, vertrouwen, eerlijkheid, openheid of ander gedrag' inhoudt. Aha.
Wim is vastgoedondernemer en stond vorig jaar in de Quote 500 , de jaarlijkse rijkenlijst van blad Quote . Met een geschat vermogen van 155 miljoen euro was hij goed voor plek 360. Hij en Sylvie leren elkaar in de zomer kennen op een terras.