Jada Borsato onthult: 'Ik weet precies hoe het allemaal zit'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 26 januari 2023 om 14:45
jada en marco borsato
Jada Borsato doet een heel uitgebreid interview met het weekblad Weekend. Ze vertelt uitgebreid over haar vader Marco Borsato , die al enige tijd wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen.
'Ik weet precies hoe het allemaal zit'
"De waarheid wint áltijd. Altijd. Als dat niet zo is, dan zouden we een heel slecht rechtssysteem hebben", vertelt Jada. Ze overtuigt van de onschuld van haar vader. "Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening zal daar nooit over veranderen: ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen."
Niet alleen 'de dochter van'
Jada probeert zich langzaam los te koppelen van haar vader wat betreft haar zangcarrière. "Ik wil dat mensen mij zien als persoon en niet alleen maar als 'de dochter van." Jada wil niet zulke hoge doelen aan zichzelf stellen zoals Marco dat doet. "Papa heeft natuurlijk een geweldige carrière... gehad, vooral. Maar de kans dat ik ook zo'n bizarre carrière krijg, is natuurlijk heel klein."
De verslaggever van Weekend vraagt natuurlijk wat ze bedoelt met het woordje 'gehad' over de carrière van haar vader. "Ik vind dat lastig. Ik weet niet hoe zijn carrière er verder uit zal zien. Op dit moment is dat natuurlijk niet in te schatten, omdat hij op dit moment niet kan werken. Maar ik kijk tegen hem op en dat zal ook altijd zo zijn. Ik vind het moeilijk om het op die manier te moeten verwoorden, maar op dit moment kan dat helaas niet anders", vertelt Jada erover.