Jaimie Vaes alweer terug uit Expeditie Robinson?

Entertainment
door Sophie
maandag, 17 april 2023 om 14:35
jaimie vaes expeditie robinson
Jaimie Vaes is één van de personen waarvan wordt gespeculeerd dat zij mee zouden doen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson . Maar als we déze foto mogen geloven, ligt ze alweer uit het programma.

Jaimie Vaes in Expeditie Robinson

Er wordt gespeculeerd dat Jaimie Vaes één van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is. Het moet natuurlijk allemaal nog maar blijken, maar het zou heel goed waar kunnen zijn. Wij schrokken ook wel een beetje van het nieuws, maar een beetje goede naamsbekendheid is natuurlijk nooit verkeerd.

Uit het programma

Of Jaimie nou echt het type is voor Expeditie Robinson, dat betwijfelen we. Ze zou het dan ook niet zo lang hebben volgehouden in het programma, als ze überhaupt al mee zou doen. Ze deelt namelijk de onderstaande foto op Instagram, waaruit zou blijken dat ze samen met haar zoontje onderweg is in het vliegtuig om op vakantie te gaan.
jaimie vaes expeditie robinson 643d40c78c84b
Het kan natuurlijk zijn dat de foto vooraf gemaakt is, dat iemand anders met haar zoontje op vakantie is en de foto gemaakt is, of ze natuurlijk daadwerkelijk uit het programma ligt. Wat denk jij?