Bachelorette-Samé zat tijdens de opnames van het programma zeven uur in de gevangenis

Entertainment
door Tika
maandag, 17 april 2023 om 14:34
bachelorette same zat tijdens de opnames van het programma zeven uur in de gevangenis
Sylvia's zoektocht naar liefde is nu dan echt afgelopen. Tijdens de finale zagen we hoe ze er met Joris vandoor ging. Ondanks Samé veel later het programma in kwam, wist ie het ver te schoppen, maar er zit een speciale reden achter zijn late aankomst.

Late entree

Samé verscheen samen met twee anderen mannen pas later in De Bachelorette. Wist je dat dit eigenlijk helemaal niet de bedoeling was? Net als alle andere vrijgezellen mannen, was het de bedoeling dat we Samé gewoon vanaf het begin konden zien. Er gebeurde namelijk iets waardoor hij op zich liet wachten.

Samé de bajesklant

In een interview vertelt de vrijgezel dat hij werd tegengehouden bij de douane. Door een ongeldig visum zou hij in eerste instantie niet eens Zuid-Afrika binnenkomen. "Iedereen mocht doorlopen bij de douane behalve ik." Hierdoor kwam hij zelfs in een cel te zitten. Gelukkig was dat maar voor korte duur, maar leuk is iets anders. Vervolgens moest hij via Dubai weer terug naar Nederland. Hier kon hij zijn visum opnieuw aanvragen.

Corrupt Zuid-Afrika

Over zijn cel overnachting blijft Samé koeltjes. "Gelukkig is er in Zuid-Afrika nog wat corruptie." – Nou, gelukkig maar poepoe... - In ruil voor geld kon hij wifi en een vape krijgen. Hoewel hij later kwam aankakken, wist hij het tot in de finale te schoppen.
Beeld: Videoland