Jaimie Vaes over teleurstelling Expeditie Robinson: 'Niet laten zien'

Entertainment
dinsdag, 31 oktober 2023 om 11:42
ontwerp zonder titel 44 1
Jaimie Vaes heeft haar teleurstelling geuit over de productie van het televisieprogramma Expeditie Robinson. Ze beweert dat een cruciaal moment tijdens een proef, niet is opgenomen in de uiteindelijk montage van het programma. Er zou dus een belangrijk moment niet met ons gedeeld zijn.

Beeld materiaal achter gehouden

In de laatste aflevering van het programma werden Jaimie en haar mededeelnemer, Eva Simons, geconfronteerd met een klassieke proef die kenmerkend is voor Expeditie Robinson, namelijk het maken van vuur. De uitdaging bestond eruit om als eerste het touwtje dat boven het vuur hing, door te branden, wat hen de kans gaf om deel te nemen aan het langverwachte samensmeltingsdiner boordevol lekkernijen. Helaas, door verschillende moeilijkheden waaronder een defecte 'firesteel', zag Eva Simons zich uiteindelijk genoodzaakt de expeditie te verlaten nadat ze de proef had verloren.
Tock, blijkt het dat Jaimie Vaes heeft geprobeerd om haar concurrent, Eva, te ondersteunen. Dit is ook niet de eerste keer dat ze dat doet. Ze deelde deze onthulling in een gesprek met RTL Boulevard ." Ik gooi zelfs nog mijn firesteel naar Eva, omdat ik zoiets had van: dit voelt gewoon niet eerlijk. Want ik wist hoe graag ze wilde. " Zo vertelt Jaimie verder: " Ik vind het best wel jammer dat ze dat niet hebben laten zien, want ik had het haar echt van harte gegund."

Iris van Lunenberg niet positief

Iris van Lunenberg kijkt ook niet positief terug op haar deelname aan Expeditie Robinson. Iris werd al in de allereerste aflevering van het programma geëlimineerd, zonder dat ze eigenlijk duidelijk wist waarom dat gebeurde. " Ik vond het echt heftig om te zien en toen ik het terugkeek, voelde ik me ook best wel naar ook en verdrietig. De volgende keer als ik uit m’n bubbel ga, ga ik wel skydiven.
" Ook kijkers laten weten dat ze het niet leuk vonden om hier naar toe te mogen kijken. " Ik heb heel veel berichtjes ontvangen van kijkers, die allemaal zeiden: 'Dit was gewoon helemaal niet leuk om naar te kijken en ook niet vrolijk.' Ik ben echt wel vrolijk ingesteld en je ziet mij nog heel aardig tegen die mensen zeggen: 'Succes, hè?' Echt supernaïef. "
Ook Mark Baanders kijkt niet positief terug op het avontuur van het programma.