Is dit de nieuwe vriend van Monica Geuze?

Entertainment
door Indy
dinsdag, 31 oktober 2023 om 13:47
template een foto 7
Monica Geuze is gespot met een man in een restaurant. De twee waren op date en ze leken het erg naar hun zin te hebben. Is dit de nieuwe vriend van Monica?

Eerdere relaties

Monica Geuze heeft al een aantal relaties gehad, maar die liepen toch nooit écht goed af. Ze had bijvoorbeeld een relatie met Lil’ Kleine, maar deze liep stuk. Monica had een relatie met Lars Veldwijk, met wie ze lange tijd samen was en een dochtertje kreeg. Toch besloten de twee uiteindelijk ook uit elkaar te gaan.
Toen kreeg Monica een relatie met Robbert Kroese en hij leek toch wel dé man voor haar te zijn. De twee waren ontzettend gelukkig met elkaar. Toch liet Monica in haar allerlaatste vlog weten dat de twee hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Sindsdien is ze alleen nog gespot met Rijk Hofman, maar ook dit leek slechts friends with benefits.

First Date

Op Instagram laat Yvonne Coldeweijer weten dat Monica afgelopen weekend op date was in een restaurant in Amsterdam. Volgens een spion kent ze hem via een datingapp. "Hij heet Dave en is (denk ik) ondernemer" , schrijft Yvonne op Instagram. + De first date
van Monica en Dave was volgens de spion een groot succes. "De twee leken het erg naar hun zin te hebben en zaten er zelfs om 23.30 uur nog!"
De date van haar goede vriend Robbert Rodenburg, die een paar tafeltjes verderop gelijktijdig zat te daten, leek wat minder geslaagd. "Hij sprak in het Engels. Nou ja... 'sprak'. Hij zat vooral op zijn telefoon."

Rijk Hofman

Terugkomend op de relatie met Rijk Hofman: de twee worden nog steeds erg vaak samen zoenend gespot. "Een aantal weken geleden maakte Rijk bekend dat daar geen relatie in zit" , schrijft Yvonne. "Benieuwd of Rijk zijn plekje nu langzamerhand zal worden ingenomen door Dave. It's about to be time to be honest."
Waar Monica en Dave elkaar sinds kort volgen op Instagram, is het Juicechannel opgevallen dat Rijk en Monica elkaar niet meer volgen. En het blijft daar niet bij. Volgens een van de volgers van het kanaal heeft een van de twee de ander geblokkeerd op Instagram. De reacties en likes van Monica onder de berichten van Rijk zijn namelijk allemaal weg.