Jaimie Vaes heeft nog steeds schulden bij vriend: 'Je hoort van mijn advocaat'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 13 augustus 2024 om 10:32
jaimie vaes lekt video mishandeling 1
Jaimie Vaes heeft een tijd geleden geld geleend van een goede vriend van haar, maar kan deze nog steeds niet terugbetalen. Waar ze wel geld voor heeft, is een advocaat en die stuurt ze zonder pardon op hem af.

Jaimie Vaes schulden

Het lijkt erop dat Jaimie Vaes een nieuw hoofdstuk heeft toegevoegd aan haar avonturen in de financiële wereld – een hoofdstuk waarin het lenen van 7500 euro bij haar goede vriend Rusen Donmex een centrale rol speelt. Het terugbetalen van dat bedrag, echter, lijkt een wat minder vlotte onderneming te zijn geweest. Vorig jaar besloot Jaimie het bedrag voor de helft terug te storten, wellicht in de hoop dat Rusen haar voorlopig even met rust zou laten. Helaas voor Jaimie bleek Rusen niet alleen geduldig, maar ook opmerkelijk behulpzaam door aan te bieden dat ze het resterende bedrag in termijnen kon terugbetalen. Jaimie stemde hiermee in, maar het lijkt erop dat afspraken niet haar sterkste kant zijn.
Rusen bereikte op een gegeven moment zijn grens en besloot het hele verhaal, inclusief screenshots van hun gesprekken, door te sturen naar Juicechannel. Jaimie, die kennelijk lucht kreeg van het feit dat haar geheim op het punt stond openbaar te worden, raakte direct in paniek.
Op maandagochtend, net voordat de sappige details de wereld in zouden worden gestuurd, vroeg Jaimie Rusen om haar een Tikkie te sturen voor 750 euro. Kennelijk vreesde ze dat haar financiële escapades publiekelijk zouden worden en probeerde ze in allerijl een deel van de schuld af te lossen. Het plan was om 1500 euro over te maken in twee delen van 750 euro, maar uiteindelijk maakte ze slechts één keer 750 euro over. Dit weerhield Juicechannel er echter niet van het verhaal te delen, en het resultaat? Jaimie was opeens bijzonder ontstemd.
Een interessante wending in dit verhaal is dat Jaimie haar moeder om financiële steun moest vragen om die 750 euro over te kunnen maken. Terwijl Jaimie doorgaans het beeld van een luxueus leven ophoudt, is het toch opvallend dat ze haar moeder om hulp moest vragen voor zo’n relatief klein bedrag. Hoe je de schijn hooghoudt voor je volgers, nietwaar?

Jaimie Vaes heeft nog steeds schulden bij vriend: 'Je hoort van mijn advocaat'

Volgens Juicechannel heeft Jaimie inmiddels Rusen geblokkeerd op WhatsApp. Via Instagram DM liet ze weten niet van plan te zijn het resterende bedrag terug te betalen, maar ze heeft wel de middelen om een advocaat in de arm te nemen. Een interessante prioriteitstelling, zou je kunnen zeggen. En zo blijft het drama voortduren in de fascinerende wereld van influencers en hun openstaande rekeningen.