Jaimie Vaes neemt drastisch besluit

Entertainment
door Denise
donderdag, 02 maart 2023 om 11:43
new chapter
De relatie tussen Jaimie Vaes en Jorik Scholten oftewel Lil' Kleine is al een tijd over. Ze zijn met veel problemen uit elkaar gegaan, zo volgden er verschillende rechtszaken. Jaimie is dan ook klaar om het turbulente hoofdstuk af te sluiten en plaatste op haar Instagram Story dat ze nu twee van haar tattoos laat verwijderen.

Situatie Jaimie Vaes en Lil' Kleine

Tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes is er een hoop gebeurd. Zo is er een filmpje naar buiten gekomen waar Lil' Kleine aan de haren trekt van Jaimie in de auto. Deze video was voor heel Nederland te zien. Voor Lil' Kleine was zijn muziek carrière dan ook voorbij. Verder mocht Lil' Kleine zijn zoontje niet zien van Jaimie, maar nu gelukkig wel weer. De zaak rond de mishandeling loopt op dit moment nog steeds.

BOY BYE

Jaimie zet bij haar stories: BOY BYE, we denken dat dit natuurlijk een verwijzing is naar Jorik. Ze laat een tattoo verwijderen van 'love you' die op haar pols staat. Op haar arm heeft ze een andere tattoo waar de naam 'Jorik' op staat. Dit heeft ze veranderd naar 'ik'.
schermafbeelding 2023 03 02 om 132635 6400962870e14
Jaimie duidt hier op een definitief afscheid van haar ex en is ready voor een nieuw hoofdstuk met een schone huid. We geven haar gelijk.