In Amerika zijn ze lovend over relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

Entertainment
door Denise
zondag, 18 juni 2023 om 15:50
ontwerp zonder titel 2023 06 15t161959332
Jutta Leerdam en Jake Paul zijn nog altijd happy in love. In de meest recente video vliegt Jake Paul naar ons kikkerlandje om Jutta te verrassen. De kickbokser kan rekenen op een heleboel reacties van zijn volgers onder zijn video. Die reacties lees je hieronder.

Jake vliegt als verrassing naar Jutta Leerdam

Jake heeft heel wat volgers op zijn YouTube-kanaal, namelijk 20,3 miljoen maar liefst. Hij is al een tijdje gelukkig met zijn Jutta en ze maakten een paar maanden geleden hun relatie officieel op hun sociale media. Er is heel wat afstand tussen het koppel, aangezien Jutta in Nederland woont en Jake aan de andere kant van de wereld. Dat maakt het natuurlijk knap lastig.
Jake heeft daarom ervoor gekozen om zijn grote liefde te verrassen en naar Nederland te vliegen. Ook koos hij ervoor om niet met lege handen te komen en iets leuks voor haar mee te nemen. Een prachtig schilderij dat hij zelf heeft geschilderd, het blijkt dat Jake ook nog eens creatief is. In een video laat hij zien hoe de hele vlucht gaat en laat hij de reactie van Jutta zien wanneer hij voor haar deur staat.

Lovende reacties

Jake kan rekenen op heel wat reacties van zijn volgers. Zo luidt een van de reacties: "Dit meisje heeft de beste kant van Jake naar boven gebracht. Wat geweldig." Iemand anders reageert met: "De relatie van Jutta en Jake is het mooiste wat er is. " En iemand reageert met: "Had geen Jake Paul video verwacht die mij zou opvrolijken. Hield van de video en je hebt een mooi iets met je meisje."
De reacties uit Nederland zijn wel anders. Waar ze in Amerika denken dat Jutta heel goed is voor Jake, vinden de Nederlanders dat Jake juist een slechte invloed zal hebben op onze Jutta.
Toch wel een wereld van verschil als je het zo bekijkt.
Zie de video hieronder: