Volgers zetten Jake Paul onder druk: 'Vraag Jutta Leerdam ten huwelijk!'

Entertainment
door Sophie
maandag, 10 juli 2023 om 17:05
jutta leerdam jake paul
De broer van Jake Paul, Logan Paul, gaat trouwen. Nu vinden volgers van Jake Paul het wel tijd worden dat hij Jutta Leerdam ten huwelijk gaat vragen.

Logan Paul gaat trouwen

Jake Paul deelde op zijn Instagram een foto waarin te zien is dat zijn broer Logan Paul, zijn vriendin Nina Agdal ten huwelijk vraagt. "Goed gedaan" , schreef Jake bij de foto. Zelf heeft Jake natuurlijk ook een vriendin, onze Hollandse glorie Jutta Leerdam. Ondanks dat de twee nog niet zo heel erg lang samen zijn, zitten zijn volgers hem wel op de huid om hetzelfde te doen.

De relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul

Zoals we net al zeiden zijn Jutta Leerdam en Jake Paul nog niet zo heel erg lang samen. Maar de volgers van Jake kunnen niet wachten totdat hij op zijn knieën gaat voor zijn vriendin. "Nu is het jouw beurt met Jutta Leerdam" , zegt een volger. "Je moet Jutta Leerdam ten huwelijk vragen" , schrijft een ander.
Niet iedereen is zo enthousiast over het koppel. Voornamelijk zijn er veel mensen die niet begrijpen wat Jutta precies in Jake ziet. Ondanks dat hij heel erg succesvol is, wordt hij in de media gezien als probleemkind.
Ondanks alle haat die de twee ook over zich heen krijgen, zijn ze ontzettend verliefd op elkaar en trekken zij zich er niks van aan. De twee zijn gelukkig samen en dat is natuurlijk het belangrijkste.