Peter Gillis gooit sneer naar Nicol Kremers: 'Slecht persoon'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 11 juli 2023 om 9:42
peter gillis nicol massa kassa 1
Peter Gillis en Nicol Kremers gooien over en weer met modder op Instagram. Dit keer is het de beurt aan Peter, die een sneer gooit naar zijn ex.

Nicol Kremers doet aangifte tegen Peter Gillis

Nicol Kremers en Peter Gillis zijn al enige tijd uit elkaar, maar de twee lijken elkaar toch niet helemaal los te kunnen laten. Of eigenlijk, hebben ze nog wel een appeltje met elkaar te schillen. Nicol heeft tien aangiftes gedaan tegen Peter, voor één wordt hij vervolgd.
Ook sneerde Nicol onlangs naar Peter toen ze mannen opriep om zich aan te melden als potentiële partner. Je moest namelijk wel zelf je veters kunnen strikken, iets wat Nicol altijd voor Peter deed.
Nicol voelde zich heel erg lang ontzettend ongelukkig en voerde daardoor ook een toneelstukje op bij Massa is Kassa . "Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde" , vertelt ze. "Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen."

Peter sneert naar Nicol

Peter plaatst een bijzondere tekst op Instagram, waarmee hij een boodschap duidelijk lijkt te maken. "Sommige mensen doen alsof je een slecht persoon bent, zodat ze zich niet schuldig voelen over de dingen die ze je hebben aangedaan" , staat er. Volgens RealityFBI zou Peter het hier over Nicol hebben.
Maar is het wel Peter die deze sneer gooit naar zijn ex? Want volgens RealityFBI
zou het ook heel goed kunnen zijn dat Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter, deze foto zou hebben geplaatst. "Ik heb het vermoeden dat Wendy van Hout dit geplaatst heeft" , schrijft het roddelkanaal bij de foto.
schermc2adafbeelding 2023 07 11 om 084634
Beeld: Instagram @petergillisoostappen