André Hazes probeert déze internationale popster na te doen

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 11 juli 2023 om 10:37
andre hazes harry styles nadoen
André Hazes probeert – tot nu toe zonder succes – een nieuwe weg in te slaan. Maar hij lijkt déze internationale popster na te willen doen.

André Hazes slaat een nieuwe weg in

André Hazes probeert het nu helemaal anders te doen. Zijn comeback is anders dan dat velen hadden verwacht. Hij probeert, in plaats van zijn oude vertrouwde soort nummers te zingen, nu meer popmuziek te gaan maken. Toch lijkt dit nog niet zo'n succes, want de muziek wordt niet zo goed geluisterd door het publiek.
André stond afgelopen weekend op de Amsterdamse Zomer en dat leek toch niet zo'n gigantisch succes, ondanks dat hij er zelf heel erg van heeft genoten. Ook heeft hij een show in Ahoy, dat nog maar amper is uitverkocht.

Vergelijking tussen André en Harry Styles

Wij van Reality
zagen foto's van André Hazes op de Amsterdamse Zomer en moesten gelijk ergens aan denken. De outfit, de foto's, hoe hij danst, het deed ons direct denken aan een hele beroemde internationale popster. De gelijkenis tussen André en Harry Styles, op Instagram, is bijna identiek! We zullen je een aantal gelijkenissen geven.
De outfit van André, is bijna identiek aan de outfit van Harry, als hij zijn jasje uit heeft. Het zijn simpelweg andere kleuren. Kan natuurlijk gewoon toeval zijn, maar toch zijn er meer gelijkenissen.
Harry Styles staat bekend om zijn manier van dansen, erg soepel in de heupjes. Als je naar de vierde foto in de reeks van André Hazes kijkt, lijkt hij dit na te willen doen. Ook zijn de foto's die hij plaatst van de Amsterdamse Zomer, op dezelfde manier gemaakt als die van Harry.
Het viel ons in ieder geval op, we moeten wel zeggen dat een inspiratiebron hebben heel normaal is als artiest. Tenslotte staat André er natuurlijk wel om bekend om graag mensen na te doen .