Nicolette Kluijver opgelucht terug uit het ziekenhuis: 'Was heel spannend'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 11 juli 2023 om 14:06
nicolette kluijver aanzoek
Een spannende dag voor Nicolette Kluijver. Ze moest vanmorgen in het ziekenhuis zijn voor een controle en gelukkig heeft ze heel goed nieuws!

Nicolette Kluijver en de diagnose longkanker

In 2017 wordt er bij Nicolette Kluijver longkanker geconstateerd. "Daar zagen ze een vlek en in eerste instantie was dat tuberculose" , vertelde ze in Rooijakkers over de vloer. Voor Nicolette een hele zware tijd, waarin ze ook nog ontdekt dat ze zwanger is van haar vierde kindje. Helaas kreeg ze vreselijk bericht van de dokters. "Ik moest de zwangerschap afbreken" , vertelde ze. "Het voelt zo verschrikkelijk dat je daar afscheid van moet nemen. Je wilt het wel houden, maar het kan niet, want je lijf is ziek."
Uiteindelijk wordt ze geopereerd en vervolgens wel schoon verklaard. Toch is het van groot belang dat ze regelmatig op controle komt in het ziekenhuis, om te kijken of alles nog goed is.

'Ik ben schoon!'

Vanmorgen moest Nicolette weer op controle komen bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Heel erg spannend en hopen dat alles opnieuw helemaal schoon is. "Het was weer heel spannend maar... GOED NIEUWS" , schrijft Nicolette op Instagram. "Ik ben schoon!"
Ook de kinderen van Nicolette zijn ontzettend blij met de uitslag van hun moeder. "Weet je hoe blij we zijn!"
Wij zijn ook heel erg blij met het nieuws van Nicolette!