Vreselijk ongemakkelijke beelden van Peter Gillis en Wendy van Hout

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 11 juli 2023 om 15:10
hoe denkt wendy over de mishandelingszaak van peter gillis en nicol kremers
Peter Gillis is niet écht een leuke vent om te zien, maar de beelden die hij nu deelt zijn wel echt vreselijk ongemakkelijk.

De criminele activiteiten van Peter Gillis

Peter Gillis is nou niet een hele gezellige man, ondanks dat dat in Massa is Kassa misschien wel zo lijkt. Hij is niet zo'n leuke vent als het lijkt, hij zou zijn ex Nicol Kremers regelmatig hebben mishandeld.
Nicol heeft verschillende aangiftes gedaan tegen Peter Gillis. Hij wordt voor één van de tien vervolgd, deze zaak is laatst uitgesteld omdat de zaak meer onderzoek nodig heeft.

Ongemakkelijke beelden van Peter en Wendy

Ondanks alles kan het geluk van Peter niet op, hij is helemaal in de wolken door zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Ze kennen ook absoluut geen schaamte, want ze zitten elkaar gewoon af te likken terwijl heel Nederland mee kan kijken. De beelden die Peter nu weer deelt, zijn te ongemakkelijk voor worden en dat lijkt zoon Mark Gillis ook te voelen.
"Gelukkig haalt deze grote verhuizing ons niet van onze roze wolk af... Mark, gewoon even wat vaker wegkijken"
, schrijft Peter bij de video. Misschien moet Mark hen dan helemaal niet meer aankijken, want het lijkt alsof Peter en Wendy aan elkaar vastgeplakt zitten.