Valt dit nieuwe nummer van André Hazes dan eindelijk wél in de smaak?

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 11 juli 2023 om 16:38
andre hazes comeback
André Hazes deelt vandaag een voorproefje over zijn nieuwe nummer en volgens hem is dit een hele bijzondere. De reacties op Instagram zijn erg positief, gaat zijn comeback dan toch lukken?

André Hazes heeft veel meegemaakt op jonge leeftijd

André Hazes heeft al erg veel meegemaakt op jonge leeftijd. Veel hiervan heeft hij ook zelf aangericht, maar sommige dingen zaten hem ook niet helemaal mee. Hij verloor op hele jonge leeftijd zijn vader, raakte verslaafd aan alcohol en verdovende middelen, ging van relatie naar relatie en weer terug en heeft geen goede band met zijn eigen familie. Een hoop ellende voor een 29-jarige.
Hij gebruikt deze gebeurtenissen ter inspiratie voor zijn nieuwe muziek. Dit keer is het een hele mooie gebeurtenis die hij omzet in muziek, zijn zoon Dré.

Slaat het nieuwe nummer van André wél aan?

"Vrijdag is het weer zo ver: nieuwe muziek! Ik kan niet wachten om dit nummer met jullie te delen. Deze is extra speciaal"
, schreef hij op Instagram. We weten dus nog niet of het nummer een grote hit wordt, maar de reacties zijn tot nu toe voornamelijk heel positief! "Nu al tranen in mijn ogen bij dit kleine stukje. Prachtig.", begint iemand in de reacties. "En wat de liefde van een kind met je gevoel en doorzettingsvermogen kan doen. Echt, wat zullen ze trots op je zijn. Topper!"
Anderen schrijven dat ze kippenvel en een brok in hun keel krijgen van het nummer. "Wat een prachtige muziek maak jij nu, je hoort je volledige zelf en je gevoel"
, schrijft iemand. Zal de nieuwe weg die André inslaat het nu eindelijk goed doen bij het publiek?
Luister hieronder zelf naar het voorproefje van het nieuwe nummer: