Jake Paul kijkt vol verbazing naar training Jutta Leerdam: 'Heb dit nog nooit gezien'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 18 augustus 2023 om 16:22
jake paul verbazing training jutta leerdam2
Het is voor Jutta Leerdam weer tijd om volle bak te gaan trainen en haar vriendje Jake Paul stond stomverbaasd aan de zijlijn.

De bokswedstrijd van Jake Paul

Jake Paul is een Amerikaanse bokser en de afgelopen tijd stond hij in de schijnwerpers door zijn belangrijke bokswedstrijd tegen Nate Diaz. Jutta Leerdam stond als trotse vriendin langs de zijlijn om er voor hem te zijn tijdens dit belangrijke moment. Ze zag hem deze partij winnen nadat de jury unaniem voor Jake had gekozen. Nu is het aan Jake om zijn vriendin te supporten langs de zijlijn bij haar training.
jake-paul-verbazing-training-jutta-leerdam

De voorbereiding van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is zich weer aan het voorbereiden op het nieuwe schaatsseizoen. Ze is in Thialf voor haar trainingen en haar vriend Jake Paul besloot een kijkje te komen nemen. Ze deelt beelden van haar vriend die vol fascinatie naar haar zit te kijken.
Jake Paul zegt zich te verbazen over de tijden die er gereden werken. "Ik heb dit echt nog nooit gezien. Ze gaan zo ontzettend hard en ze hebben zoveel plezier." Ook helpt hij zijn vriendin later in het fitnesscentrum van Thialf met haar training.
jake paul verbazing training jutta leerdam
Beeld: Instagram @juttaleerdam