NPO zoekt nieuwe tiran: in gesprek met Matthijs van Nieuwkerk

Entertainment
door Denise
woensdag, 07 juni 2023 om 14:40
ontwerp zonder titel 2023 06 07t114910027
De baas van Omroep MAX, Jan Slagter, neemt het op voor Matthijs van Nieuwkerk. Hij vindt dat Matthijs, de tiran, weer terug moet komen op de buis. Hij wordt niet vervolgd voor het grensoverschrijdend gedrag dat hij vertoonde op de werkvloer. Jan vindt het allemaal zeer onterecht en wil meneer van Nieuwkerk zo snel mogelijk weer op tv, hij hoopt dat dit gaat lukken door in gesprek te gaan met NPO.

Het verhaal van Matthijs van Nieuwkerk

Jan heeft het plannetje al helemaal uitgedacht over de terugkeer van Matthijs. Hij wil graag een programma laten uitzenden waarin Matthijs zijn eigen woordje kan doen en zijn kant te vertellen van het hele verhaal. Vervolgens wil hij na dit onderdeel dat Matthijs helemaal terugkomt op de buis. In een interview vertelt hij hierover: "Het is ook rechtvaardig dat hij hierna ook meer gaat doen op de Nederlandse televisie".
Jan heeft zelfs een etentje gehad met Matthijs en hebben ze het samen over zijn terugkeer gehad en welke aanpak het beste is. Matthijs zou dit wel graag willen en zou graag willen uitleggen aan heel Nederland wat er is gebeurd en wat de gevolgen hiervan waren. We weten natuurlijk dat Matthijs gewoon zieltjes wil winnen.

Te lang

Jan vindt de tijd dat Matthijs niet te zien is op tv ontzettend lang duren. Deze week gaat hij een gesprek voeren met NPO in de hoop hem terug te krijgen op tv. Jan vindt vooral dat het te lang duurt, omdat Matthijs ook allang zijn excuses aanbood. Het ziet ernaar uit dat we binnenkort het verhaal horen van Matthijs bij Omroep MAX. Het is maar zien of het personeel daar over een tijdje huilend wegloopt.
8f92b63f b9a1 4092 861d 9ae403ea654b thumb1024