Sarah van Soelen neemt afscheid van haar eendenbek

Entertainment
door Denise
woensdag, 07 juni 2023 om 14:44
ontwerp zonder titel 2023 06 07t142410784
Sarah van Soelen zegt vaarwel tegen haar eendenlippen. Op Instagram neemt ze haar volgers mee in haar Instagram Stories en laat ze zien hoe de behandeling verloopt.

Doei dikke lippen

We weten natuurlijk dat Sarah nogal wat fillers in haar lippen heeft laten spuiten. Lange tijd vond ze dit mooi, maar nu wil ze graag afscheid nemen van haar 'oude' lippen. Sarah zou Sarah niet zijn als ze zonder fillers door het leven gaat, dus heeft ze gekozen voor minder dikke fillers. Op haar Instagram Story vertelt ze in de auto: "Ik ga mijn lippen laten oplossen, jawel. Deze big lips ga ik laten oplossen. Of het in 1 keer of 2 keer gaat gebeuren, moeten we nog even kijken."
Sarah vertelt dat ze ontzettend zenuwachtig is, aangezien ze geen idee heeft hoe haar lippen eruit komen te zien. "Ik ben en blijf nog steeds Saar, dus het wordt weer opgevuld alleen dan platter, mooier, kleiner." Ze vindt het spannend om dit te delen met haar volgers en wil graag weer eens een keer voor iets anders gaan. "We willen nieuw, we willen fris, dus we gaan het gewoon proberen."

Resultaat

Ook laat ze de behandeling zien en zien we ook haar lippen na de behandeling, die zien er echt opgeblazen uit. De behandeling ging niet zonder pijn, want de tranen stroomden over haar wangen. Ze laat weten dat eerst haar lippen enorm opzwellen, maar dat dit daarna afzakt en dat ze gaan 'slinken'. Na een paar uur laat Sarah zien dat haar lippen al een stuk kleiner zijn geworden en is ze blij met het resultaat.
Maar je lippen opspuiten is een soort verslaving zeggen ze toch? Voor je het weet heeft ze haar eendenbekkie gewoon weer terug.
0e1d4dbd 0e33 4134 8317 539956cd1f11