Het zelfrespect van Leontine daalt verder: Marco Borsato is weer welkom

Entertainment
door Denise
woensdag, 07 juni 2023 om 15:57
ontwerp zonder titel 2023 06 07t152609650
Groot nieuws, Marco Borstao is gezien bij het huis van Leontine Borsato. Zijn auto stond geparkeerd op de oprit van Leontine en samen liep hij bij haar naar binnen met dochter Jada, maar dit zou zeker niet de eerste keer zijn. Zou het zelfrespect dan zo erg zijn gedaald bij Leontine?

Marco Borsato en Leontine weer herenigd

Het was Story -fotograaf Edwin Smulders die Marco heeft gezien bij de woning van Leontine. Maar dit zou zeker niet zijn eerste bezoekje zijn geweest, er wordt dan ook zacht gezegd dat het koppeltje weer bij elkaar komt. In Story zeiden ze hierover: "Dat is dan wellicht ook de verklaring waarom de zanger de laatste tijd steeds vaker gesignaleerd wordt met een olijke grijns op zijn gezicht."

Grensoverschrijdend gedrag

Na alle berichten over het grensoverschrijdend gedrag van Marco blijft Leontine pal achter hem staan. Marco zou zomaar eens vrijuit kunnen gaan. Leontine weet dan natuurlijk dat de kust volledig vrij is om met Marco te herenigen én we moeten natuurlijk niet vergeten dat hij een goed gevulde bankrekening heeft waar Leontine wel van houdt. Hij wordt niet meer vervolgd voor de aantijgingen tijdens The Voice, maar er is wel nog een andere aangifte gedaan. Zo zou hij een minderjarig meisje hebben aangerand in zijn omgeving. De moeder van dit meisje vond het dagboek waar alles in beschreven staat, dit wordt nu nog onderzocht.

Marco Borsato beter in zijn vel

De dochter van Leontine en Marco, Jada, liet al eerder weten dat het al veel beter gaat met haar vader. Tegen weekblad Weekend zei ze hierover: "Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien. Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt."