Janine en Sander uit Boer Zoekt Vrouw geven update over relatie

Entertainment
door Indy
maandag, 11 september 2023 om 9:42
boerin janine en sander
Dat de zoektocht naar de ware liefde in Boer Zoekt Vrouw gepaard gaat met onverwachte wendingen en obstakels is inmiddels wel bekend. Toch is er één koppel die er bovenuit stak als het gaat om ups en downs in de relatie. We duiken in de relatiestatus van Boerin Janine en haar Sander.

Janine en Sander uit Boer Zoekt Vrouw

Eerder gaven we in dit overzicht aan welke koppels van Boer Zoekt Vrouw na hun avontuur nog altijd gelukkig zijn in de liefde. Boerin Janine had lange tijd moeite om zich open te stellen voor de mannen, maar koos uiteindelijk voor Sander. De relatie verliep toch wat stroef en Janine heeft zelfs een keer een punt achter de relatie gezet.
In Onze boerderij in Europa , een programma waarin Yvon Jaspers met een aantal Boer zoekt vrouw -stellen per camper rondreist, gaven de twee in mei een update over hun relatie. De twee zijn inmiddels weer samen en zeiden toen dat hun liefde zich blijft ontwikkelen. "Dat moet ook. Als je stil blijft staan, dat werkt niet. Er moet wel vooruitgang in zitten" , zei Sander toen.
Toch hoeven we ons geen zorgen dat het weer mis is tussen de twee. Janine plaatste afgelopen weekend een foto met Sander op Instagram. ' It still is ', schrijft de boerin bij de foto. Sander komt vaak helpen bij Janine op haar boerderij in Zuid-Limburg, maar aan samenwonen wordt nog even niet gedacht.

Niet alleen maar geluk

Ondanks dat Janine nu gelukkig is in de liefde met Sander, heeft het programma haar niet alleen maar iets goeds gebracht. Ze ervaarde ontzettend veel stress rondom de opnames van Boer Zoekt Vrouw en viel daardoor tien kilo af. In een interview met De Limburger vertelde ze eerder dat ze na de eerste opnames van het programma er eigenlijk al mee wilde stoppen. De programmamakers waren volgens de boerin er begripvol en gaven haar de optie om eruit te stappen.
Gelukkig won haar nieuwsgierigheid naar het verdere verloop van het programma het van de stress die ze ervaarde en is ze nu gelukkig met haar prins op het witte paard, Sander.