Jeroen van der Boom aan de schandpaal: 'Standaard arrogant en onaardig'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 06 juli 2023 om 15:19
jeroen van der boom onaardig
Soms lijken BN'ers alle negativiteit zelf te creëren. Dit keer is het Jeroen van der Boom die schreeuwt om negatieve aandacht van juicekanalen. Er komen een hoop verhalen van hem boven tafel.

Jeroen van der Boom is niet zo aardig

Jeroen van der Boom besloot de juicekanalen op zichzelf af te roepen. Hij ging in gesprek met weekblad Weekend en vertelde hier dat hij helemaal niet zo aardig is als iedereen denkt. "Ik kan wel uit mijn plaat gaan als dingen mis dreigen te gaan" , geeft de zanger toe. "Ik kan ook wel een andere kant hebben, het is bij mij niet alleen maar van: hallo, leuk, gezellig, alles goed? Ik kan ook best fel zijn."
Een tiran zoals bijvoorbeeld Matthijs van Nieuwkerk zegt hij niet te zijn, hij zou nooit iemand willen beschadigen. "Ik zie het zo: dit is de opdracht, wees op tijd klaar. Kom op jongens! Ik heb veel energie. Ik heb tempo. Je moet me niet in de weg lopen" , vertelt Jeroen. "Je kunt in dit vak niet alleen maar leuk en aardig zijn."

'Eén van de grootste slangen van Hilversum'

Na de uitspraken van Jeroen, gaat het bij de roddelkanalen zoals Juicechannel
natuurlijk helemaal los. Ze krijgen veel verhalen binnen over de zanger en die zijn niet zo positief. "Echt één van de grootste slangen van Hilversum" , vertelt iemand. "Standaard arrogant en onaardig tegen crew achter de schermen."
Zo ging Jeroen ooit een keer helemaal tekeer tegen een redacteur van het programma HLF8. "Toen iemand van zijn team hem influisterde dat één van de favorietjes van Johnny was, deed Jeroen in bijzijn van Johnny ineens poeslief tegen die knul die hij tien minuten daarvoor nog voor van alles uitmaakte."
Het is niet één bron die zegt dat Jeroen nogal uit de hoogte is. "Meest arrogante artiest die ik op een festival heb meegemaakt" , schrijft een andere bron. "Moest hem aankondigen in een uitverkochte feesttent. Wilde hem gewoon even begroeten en een hand geven. Meneer had geen tijd, wuifde het weg en had een grote mond."