Johan Derksen reageert op zijn uitspraak over Alexia haar achterwerk: 'Heb daar schijt aan'

Entertainment
donderdag, 21 september 2023 om 15:21
johan derksen alexia achterwerk
Johan Derksen kwam woensdag in het nieuws, omdat hij de uitspraak maakte dat Alexia van Oranje een mooi achterwerk heeft. In de uitzending van woensdagavond reageert Johan op zijn uitspraak.

Uitspraak Johan Derksen

Wanneer Wilfred zijn collega Johan aanspreekt over zijn uitspraak over het achterwerk van Alexia reageert Johan, daar kort maar krachtig op. "Dat boeit mij zo weinig wat mensen daarvan vinden." Volgens Johan was het slechts een constatering van een feit. René van der Gijp steunt Johan in zijn uitspraak: "We hebben het er toch ook niet over dat we aan haar achterwerk willen zitten." Volgens René had die uitspraak niet door de beugel gekund. Royaltydeskundige Rick Evers vertelt bij het SBS6-programma dat Alexia mede door haar looks de ‘Kardashian van de Oranjes’ wordt genoemd.

Reacties op uitspraken Johan Derksen

Veel mensen reageerde op de uitspraak van Johan Derksen. Zo deelde mensen hun mening over de uitspraak van Johan onder andere ook op X, het voormalige Twitter. Zo schrijft iemand: "Als bejaarde man toch even een opmerking maken over het achterwerk van onze 18-jarige prinses. Het màg natuurlijk wel, maar je kunt er ook voor kiezen om het niet te doen." Zo schrijft iemand anders ook: "Meisje van 18, lekker kontje, Johan mag blijkbaar alles zeggen." Ook wordt er gereageerd met " Het zal je maar dwars zitten wat Johan Derksen zegt. Dat je daar zoveel tijd aan wilt besteden. Neem niet alles zo serieus. Maar goed, het zou kunnen zijn dat Alexia deze opmerking als een compliment beschouwd."

Viraal gegaan

Alexia mocht afgelopen Prinsjesdag voor het eerst mee, omdat ze nu 18 is. Dat is Arjen Lubach ook niet ontgaan en heeft in zijn avondshow, ook zijn mening gedeeld over de verschijning van Alexia op Prinsjesdag. Dit heeft hij wel op zijn enige uniek manier gedaan, met een video van 'Alexia', die zogenaamd laat zien hoe haar dag eruit ziet tijdens haar tussenjaar. Het filmpje werd goed ontvangen en was een schot in de roos. Veel mensen laten weten op verschillende sociale media kanalen het filmpje 'briljant' te vinden. En hard te moeten lachen. Onder het filmpje op YouTube reageert ook iemand: "De zin ‘Lachen naar gewone mensen heeft echt het vocht uit m’n bakkes getrokken’ is een van de beste zinnen in de Nederlandse taal!"