Noa Vahle gewaarschuwd door Johan Derksen: 'Dat kan je carrière beschadigen'

Entertainment
donderdag, 21 september 2023 om 13:32
johan derksen noa vahle
Noa Vahle is gewaarschuwd, door Johan Derksen , tijdens Vandaag Inside . Hij zegt tegen de dochter van Linda de Mol dat ze absoluut niet moet aanschuiven bij het aankomende programma GoedNieuws Vandaag."Dat kan je carrière beschadigen."

Johan Derksen waarschuwt Noa Vahle

In V andaag Inside werd kort het aankomende programma GoedNieuws Vandaag besproken. Dat in oktober op de buis zal verschijnen. Het zal een soort Journaal worden, waar alleen maar goed nieuws wordt besproken. Noa Vahle verteld dat ze zal aanschuiven, wanneer er goed nieuws wordt besproken over sport. Johan Derksen vindt het een slecht idee.
Johan waarschuwt Noa. "Je moet nooit in een programma gaan zitten dat tot mislukken gedoemd is." Maar kennelijk heeft Noa het al besproken met haar oom John de Mol. "Laat jij het John even weten?", vraagt Noa aan Johan. " Als je jong bent kan dat je carrière schaden! Als je in van die programma’s zit die totaal mislukken ", zegt Johan vervolgens.
René van der Gijp is het helemaal eens met Johan. " Dat zag je toch ook bij dat meisje dat hier wel eens aan tafel gezeten heeft? Die ze dat ballonnen-programma lieten doen, Leonie ter Braak. Dat gaat toch helemaal nergens over ?" Maar op de hitpotentie van tv-programma’s heeft Johan vaak een uitstekende kijk, meestal heeft hij wel gelijk met, of een programma een hit wordt of niet. Als hij ook gelijk heeft met GoedNieuws Vandaag kan het programma het nog wel eens lastig krijgen.

Johan zorgde voor grote verbazing

Johan zorgde er afgelopen weekend ook voor om mensen te verbazen. Hélène Hendriks vroeg aan hem hoeveel hij nu uitgeeft aan sigaren . "Dat is zo onverantwoord dat het patserig is. Dat zeg ik niet. Mijn vrouw heeft het namelijk uitgerekend. Verschrikkelijk. Ik rook per dag denk ik voor 40 euro",
antwoordde Johan. Niet alleen aan tafel, maar ook in het publiek, schrokken ze van het enorme bedrag. Dat zou betekenen dat Johan 1200 euro per maand zou uitgeven aan sigaren. "Mijn vrouw ook nog een pakje" , voegt Johan er nog extra bij.