Johan Derksen bekritiseert relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

Entertainment
woensdag, 01 november 2023 om 10:09
ontwerp zonder titel 53
Johan Derksen keek afgelopen weekend vol verwachting naar een schaatswedstrijd, maar hij verloor al snel zijn interesse. Toen schaatsster Jutta Leerdam en haar vriend Jake Paul in beeld kwamen, vond hij het onaangenaam om naar te kijken. Dit deelde hij in een uitzending van Vandaag Inside.

Jake Paul reageert op NOS

Het schaatsseizoen is weer begonnen en Jutta's nummer één fan zit er dit jaar voor het eerst bij: haar vriend Jake Paul. De twee bevestigden in april dit jaar dat zij een relatie hebben. NOS krijgt de kans om Jake te interviewen met zijn kijk op het schaatsen van zijn vriendin. Er wordt Jake gevraagd wat hij hier nu het leukste aan vindt. "Naar haar kijken en haar aanmoedigen, zien hoeveel ze erin steekt en haar dan hier zien vlammen in de schijnwerpers, is geweldig" , zegt Jake.
Alle schaatsers worden geïnterviewd over de vele fietsuren in de zomer, het sponsornieuws, bochtentechniek, gepolariseerd trainen, wereldbekers en WK’s, behalve Jutta Leerdam. Zij krijgt meer vragen over haar relatie met Jake dan over haar sport. Jutta weet prima dat haar relatie openbaar is, maar ze wil toch benadrukken dat dit geen invloed heeft op haar toewijding aan haar topsportcarrière.

Johan Derksen over Jutta en Jake

Johan Derksen laar in Vandaag Inside
weten 'met afschuw' naar het stel te hebben gekeken. " Ik heb met afschuw naar dat schaatsen zitten kijken ", vertelt Johan. " Dat was zo ontzettend klef die Jutta met die gekke Amerikaan. Hij schijnt heel beroemd te zijn, ik heb nog nooit van die man gehoord. "
Maar wat deed het stel dan, waardoor Johan zo verafschuwd was? " Dat waren kusjes, tikjes tegen de kont, gebaartjes, hartjes maken naar mekaar. Het was echt heel heel erg klef. Ik ben dolblij dat die andere meiden die schaatsen niet zo met die gasten omgaan, want het is echt zielig. "
Tijdens de uitzendingen rondom het schaatsen wordt hier veel aandacht aan besteed. " Zo'n regisseur van de NOS vindt dat blijkbaar leuk. Ik vind het heel storend. Ik wil naar het schaatsen kijken.
" Hij denkt dat het over de oren verliefd zijn op elkaar snel minder gaat worden. " Dat gaat allemaal over, dat moeten ze zich realiseren. Ik hou niet van de geflikflooi in het openbaar. "