Déze kandidaat uit B&B Vol Liefde dreigt met een rechtszaak

Entertainment
woensdag, 01 november 2023 om 10:49
logo b b vol liefde
In B&B Vol Liefde toont Dave de bereidheid om alles op te geven en naar Spanje te verhuizen voor Denise. Eenmaal in Órgiva aangekomen, blijft hun relatie beperkt tot slechts vrienden. Momenteel is het zelfs moeilijk om Dave en Denise nog vrienden te noemen, aangezien Dave in een recente aflevering van Realitea onthult dat Denise dreigt met een rechtszaak.

Eerder al ruzie

Wanneer Dave aankondigt terug te keren naar Nederland, toont Denise aanvankelijk begrip. Later komt tóch haar Spaanse temperament naar boven en beseft ze, nadat ze haar hart heeft gelucht bij haar moeder, dat Dave nogal tegenstrijdige signalen uitzendt. Met een bagage vol teleurstellende liefdeservaringen vraagt ze zich af of Dave gewoon de zoveelste man is die haar bedriegt.
Inmiddels beschuldigt ze hem er zelfs van dat hij aan het programma heeft deelgenomen met verkeerde bedoelingen. Dave kan het niet waarderen dat Denise de drang behoudt om negatief over hem te praten, maar hij zegt toch dat het haar eigen beslissing is.

'Zaak van maken'

Sinds de opnames hebben Dave en Denise geen contact meer gehad, zoals de sportieve deelnemer onthult in de meest recente aflevering van Realitea . Hoewel Dave pogingen heeft gedaan om contact te leggen via Instagram DM en WhatsApp, heeft Denise hem geblokkeerd. " Ik heb nog een keer mijn excuses aangeboden, volgens mij zelfs twee of drie keer. Waarom precies? Omdat ik het misschien anders had kunnen doen, maar ik denk toch niet. Ik wilde gewoon met haar in gesprek komen om te kijken of we vrienden konden blijven ", vertelt Dave.
Dave had het gevoel dat hij bedankt werd, terwijl hij voor zijn gevoel een goede vriendschap met Denise had. "Ik ben er toch 2,5 week geweest en we hadden een goede connectie ", zegt Dave. " Waarschijnlijk vond ze me denk ik toch leuker dan dat ze zei en ik ook wist. "
Het is duidelijk dat Denise absoluut niet geïnteresseerd is in zijn toenaderingspogingen. Dit laat ze duidelijk merken wanneer ze tóch reageert op een van zijn berichten. " Ze blokkeerde mij eigenlijk ", legt Dave uit. " Het enige wat ik nog van haar gehoord heb, is dat ik haar niet mocht posten op Instagram, want dan zou ze daar een zaak van maken. "