John de Bever verkoopt appartement met fiks verlies

Entertainment
zaterdag, 23 december 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 12 19t105313511
Het appartement van de bekende zanger John de Bever is recentelijk verkocht. Opmerkelijk is dat de uiteindelijke verkoopprijs als een tegenvaller wordt ervaren.

Verlies

Oorspronkelijk werd het appartement te koop aangeboden voor een bedrag van 575.000 euro, maar uiteindelijk werd het verkocht voor 540.000 euro, wat een verschil van 35.000 euro betekent vergeleken met de initiële vraagprijs. Het is opvallend dat dit bedrag onder de vraagprijs ligt.
In 2020 verwierf de zanger het appartement voor 465.000 euro en vestigde er een hypotheek op ter waarde van 558.000 euro. Als we deze cijfers in beschouwing nemen, lijkt het verlies bij verkoop slechts 18.000 euro te bedragen nadat de hypotheek is afgelost. Zou de zanger die lach nu nog steeds niet van zijn gezicht krijgen?

Wat krijgt de koper?

Het appartement bevindt zich te midden van een golfbaan. Het heeft een royaal woonoppervlak van 124 vierkante meter en beschikt over in totaal vier kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.
De open luxe keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waardoor koken een aangename ervaring wordt. Bovendien biedt het appartement een speciale thuiswerkplek en een balkon met een prachtig uitzicht op de golfbaan. Voor het gemak van de bewoner is er ook een parkeergarage beschikbaar om de auto veilig te stallen.

Nieuw appartement

Het nieuwe appartement beschikt over een ruime leefkeuken, voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. Direct grenzend aan de keuken bevindt zich een royale eetkamer, perfect geschikt voor het ontvangen van vrienden en familie tijdens gezellige diners. Bovendien biedt het appartement twee smaakvol ingerichte slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een kleedruimte.
Langs de zijde van de golfbaan strekt zich een groot overdekt terras uit, dat eenvoudig volledig kan worden afgesloten voor extra privacy. Parkeergelegenheid is geen enkel probleem voor John en Kees, aangezien zij de beschikking hebben over twee parkeerplaatsen in de ruime parkeergarage van het complex. Tijdens de winter hoeven de heren geen last te hebben van de kou, aangezien het appartement deels is voorzien van vloerverwarming.
De verhuizing bracht ook wat spanningen met zich mee in de relatie van John en Kees.