Dit verdient Nicol Kremers met haar pikante carrière

Entertainment
zaterdag, 23 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 19t141650493
Michella Kox neemt voor de tweede keer deel aan het programma 'Eating With My Enemy: Going Dutch'. Deze keer zit niet Lisa Sace, maar Nicol Kremers tegenover de oermoeder van de reality-tv. Nicol gooit ook op tafel hoeveel ze verdient met haar pikante carrière.

Eating With My Enemy

Een ijzige storm komt opzetten boven het restaurant wanneer de tegenstanders tijdens hun diner geconfronteerd worden met intens scherpe vragen. Het roept heftige emoties op, variërend van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het einde? Natuurlijk bevindt de allerlaatste en meest prangende vraag zich op de rekening.
Kunnen de rivalen hierna harmonieus samen verder of blijft het een uitdaging om de strijdbijl te begraven? Eating With My Enemy: Going Dutch bestaat uit drie afleveringen.

Vermogen Nicol Kremers

Waarom zit juist Nicol Kremers tegenover Michella? Volgens Michella heeft Nicol haar ooit op een zeer ongepast tijdstip een berichtje gestuurd met de vraag om samen 'een filmpje' te maken . Gezien Nicols werkzaamheden op pikante platformen, kunnen we allemaal wel raden wat voor soort filmpje dat zou moeten zijn.
Michella wijst het verzoek resoluut af, omdat Nicol absoluut niet haar type is. Desalniettemin is Michella behoorlijk nieuwsgierig naar het bedrag dat Nicol verdient. " Jij laat jouw roosje aan iedereen zien, vind jij dat een carrière? " Nicol antwoordt: " Ja, dat vind ik wel een carrière.
" Michella vraagt aan haar hoeveel ze er nu mee verdient. Nicol vertelt dat ze ongeveer anderhalve ton verdiend per maand. Ook geeft ze aan dat ze niet heel ver meer is van de titel miljonair.
Nicol heeft momenteel een succesvolle loopbaan als content-creator op een pikant platform. Op dit platform voor volwassenen delen, met name vrouwen, pikante foto's en video's. Bezoekers hebben de mogelijkheid om tegen betaling de inhoud te bekijken of verzoeken in te dienen voor exclusieve content, zoals persoonlijke berichten in speciale outfits.
En dit alles komt tot stand met video's waarin ze met zichzelf speelt, zo vertelt ze. Dus het betreft geen content van Nicol met verschillende willekeurige mannen, maar uitsluitend solowerk.