Joop Hazes geeft nog een trap na aan Rachel Hazes: 'Hele familie kan haar wel schieten'

Entertainment
door Denise
woensdag, 24 mei 2023 om 15:38
ontwerp zonder titel 2023 05 24t151547943
Joop Hazes kwam met een heleboel sneren naar Rachel Hazes in zijn nummer 'Mijn broertje'. Het broertje van André Hazes senior wil nu graag nog even een trap nageven. "Iedereen kan haar wel schieten."

Sneren van Joop Hazes

Co van Raaijen kreeg de opdracht van Joop om het nummer voor hem te schrijven. Hij kende André ook en heeft ook liedjes voor andere artiesten geschreven. Joop wilde dat Co een paar keer uit zou halen naar Rachel en dit is ook zeker gebeurd. Co vertelt in weekblad Weekend : "Ik heb het nog keurig gehouden, want als ik had opgeschreven wat ze me allemaal verteld hebben…"
Zo klonk een van de meerdere sneren uit het nummer: "Hij werd leeggetrokken, daar zat zij niet mee. En nu hij er niet meer is, komt de ellende. In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende, maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld."

Familie kan Rachel Hazes schieten

Voordat Co het nummer ging schrijven heeft hij allemaal verhalen gehoord van Joop over Rachel. Andere familie leden houden de lippen stijf op elkaar, maar de gedachten over de Hazes feeks zijn allemaal hetzelfde. Zo zegt Co hierover: "Die hele familie heeft op zijn zachtst gezegd een hekel aan Rachel. Ze kunnen haar eigenlijk wel schieten, want er zijn natuurlijk dingen voorgevallen."